Aaaa...nu te-ai saturat sa le vezi pe celelalte fete cum se baga in seama? cata incredere au in ele? Si cum le admira baieti pentru asta:O? Asculta incerca sa-ti areti partile pozitive si talentele si ce ti-o dat, mama natura daca ti-o dat daca nu nu fi trista nu totul depinde de tate si cur Incearca sa gandesti pozitiv sa prinzi curaj nu sa pari o neinsemnate pe langa celelalte prietene ale tale ...Baftta:X Funda?
Poi cand esti emotionata inchide ochii si imagineaza-ti ca esti singura in lume si nimeni nu este in jurul tau, nimeni nu rade daca spui ceva gresit, nimeni nu este mai bun ca tine.Gandeste-te pozitiv ca orice ar fi viata merge mai departe si daca gresesti ceva nu este sfrsitul lumii, totul va fi bine.Cand cineva rade de tine sau cand ti-e frica sa spui ceva pentru ca ai putea gresi,spuneti in mintea ta sa:Eu nu traiesc cu colegii, prietenii, oamenii etc.acestia toata viata,rad de mine, asta-i pana maine uita ca eu am zis o tampenie. Sper ca intelegi ce vreau sa spun . Trebuie sa fii tare si nu uita cel mai important este sa crezi tu insati in tine, ca sa poata crede dupa aceea altii in tine.Eu sper ca te-am putut ajuta si mult succes, sa reusesti sa capeti multa, multa incredere in tine!. Bafta!.Pa!