Am 15 si am 1, 60.Crede-ma ca mi-as dori din toata inima sa fiu mai inalta dar nu se poate. Daca faci un sport [baschet, handball, inot, volley etc.]te ajuta, dar nu ajungi la inaltimea dorita.Reseamneaza-te cu asta si cauta pe google sa vezi ca sun zeci de oameni care se plang de inaltime.So get over it!:*
Woww ma uimesti am 16 ani si am 1, 65 si de abia astept sa mai cred pentru ca ambii parinti sunt inalti cam 1, 80 -1, 90 si eu sunt foarte mica pe langa ei. ma tem ca o sa raman asa si nu o sa mai cresc.
Intr. o saptamana ma apuc si eu de volei, de abia astept sa vad in timp daca da rezultate si mai cresc
Glumesti, nu? eu am aproape 19 ani si 1, 60 sh pe al 17-18 ani aveam 1, 59. foarte frustrant
Eu fac 12 ani in vreo 2 saptamani si am 1. 64 cam asa consider ca sunt destul de inalt da faza e ca ma o prietena foarte frumoasa si draguta si are cam 1. 69 siare 13 ani as vrea sa ajung la inaltimea ei sau chia mia inalt.[stiti voi de ce]? ma poate ajuta cineva.nu vreau sa cresc si sa nu ma mai pot opri dar vreau sa stiu daca este de ajuns sau mai trebuie sa cresc? sunt sanse ca sa o egalez sau chiar sa o intrec?
Zapada890 întreabă: