Woww ma uimesti am 16 ani si am 1, 65 si de abia astept sa mai cred pentru ca ambii parinti sunt inalti cam 1, 80 -1, 90 si eu sunt foarte mica pe langa ei. ma tem ca o sa raman asa si nu o sa mai cresc.
Intr. o saptamana ma apuc si eu de volei, de abia astept sa vad in timp daca da rezultate si mai cresc
Eu fac 12 ani in vreo 2 saptamani si am 1. 64 cam asa consider ca sunt destul de inalt da faza e ca ma o prietena foarte frumoasa si draguta si are cam 1. 69 siare 13 ani as vrea sa ajung la inaltimea ei sau chia mia inalt.[stiti voi de ce]? ma poate ajuta cineva.nu vreau sa cresc si sa nu ma mai pot opri dar vreau sa stiu daca este de ajuns sau mai trebuie sa cresc? sunt sanse ca sa o egalez sau chiar sa o intrec?
Pai la 13 ani.adica acum ai 15 ca vad ca i pus intrebarea acum 2 ani, eu sunt fata si am 13 ani fac handball de 2 ani si sincera sa fiu parca cresc din ce in ce mai tare cam din saptamana in saptamana, toti spun ca la volei te inalti. da e bun si voleiul dar mai bun e e la handbal pentyru ca trebuie sa sari sa arunci la poarta.
Eu am 13 ani si am 1. 52. mi-a spus doctora ca sunt un copil normal deci nu te speria ca o te inalti
Pai am citit intr-o revista ca daca dormi cu picioarele intise noapte cresti cam 3 cm pe luna.succes!
Mda. si eu am 13 ani si am 1.41 ianltime am incercat toate sporturile nu a mers altceva ce pot face?
Hei baiete cred ca ar trebui sa joci mai mut volei si sa lasi scoala deci
si eu am aceeasi problema
Fa multe sarituri si flotari. Daca vrei sa te inalti repede pride-te cu mainile de o bara si stai asa pana iti amortesc mainile si picoarele.
Pfffff am si eu tot 13 ani sh am de abia 1, 52 daca as avea 1.65 as fi in al 9-lea cer :X parintii mei sunt pitici si nu cred ca o sa cresc mai mult de 5 cm, faza cu inotul s-ar putea sa mearga as vrea si eu sa ma duc dar ar trebuie sa fac mereu naveta in oras