| David09998 a întrebat:

Ce as putea face sa nu mai am parul țepos la spate? Nu mai suport.

7 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Cand merg la frizer mereu specific ca vreau cu 0 pe parti, adica direct cu gratarul masinii de tuns, ajuta sa te faca si cu shaver-ul pe parti, acel aparat care taie aproape de piele, iti da un efect fain.

| Violleta2022 a răspuns:

Il lasi sa creasca mai mare, fiindca doar atunci nu va mai fi tepos.
Probabil ca tu ai firul de par gros si cand este taiat foarte scurt, devine tepos.

| dullcat a răspuns:

Ce ai incercat pana acum sa faci, concret? De exemplu daca apelezi la epilarea cu ceara (ai grija ca doare rau), firul va creste din nou si va avea capatul tocit, ceea ce iti va da impresia ca e mai moale, spre deosebire de firele taiate cu lama, care se vor simti mai dure, mai tepoase.

| David09998 explică (pentru dullcat):

Eu ma refeream la parul din cap daca vb despre asta happy

| dullcat a răspuns (pentru David09998):

Aaa.Ok, ignora ce am scris mai sus.laughing) Deci zici de parul de la ceafa? Pai acolo e prin natura lui mai gros, asa creste el, deci se simte cumva si tepos, mai ales cand e scurt. Daca vrei sa fie ceva mai moale eu iti recomand sa folosesti o clatire finala cu apa plus putin otet de mere.Iti va lasa parul matasos si nu miroase deloc daca dozezi 1 lingura la 1.5-2 litri de apa.

| David09998 explică (pentru dullcat):

Ok, o sa incerc mersi.

| vatadezahar24 a răspuns:

Încearcă să îți exfoliezi pielea o dată sau de două ori pe săptămână, folosește un aparat de ras pe măsură, sau cum a spus violeta, lasă-l să crească pentru ca cel mai probabil ai firul de păr gros, dar odată ce părul este mai lung un pic, părul tău nu va mai fi țepos