Jocuri noi, muzica, cantareti, noutati& stiri si alte lucruri noi si curioase lumii. Succes!
In general, pentru ca un blog sa aiba trafic, trebuie sa fie un blog de nisa. Adica iti alegi doemniul in care te pricepi tu cel mai bine si scrii despre domeniul ala. Il faci foarte interactiv, in sensul ca ii provoci pe cititori sa comenteze, sa intrebe si tu raspunzi rapid si interesant. Nu e usor, dar am vazut cateva bloguri reusite care le aduceau bani creatorilor lor. Sigur, intai investesti multa munca in el vreme de 6-8 luni si apoi incepe sa aduca si bani.
Care este adresa blogului? O astept prin mesaj... Pe mine m-ar interesa patanii din viata de zi cu zi sau ceva amuzant.
Buna!
Stiri despre muzica si filme, intamplari noi, intamplari de zi cu zi dar sa fie cu diferite teme...haioase,unele din care sa inveti ceva si poti sa mai pui ceva care nu se gaseste foarte usor pe google. Astept adresa blogului tau prin mesaj.
Fa-ti un cont pe www.protv.ro si anunta ca pe www.blogultau... este un filmulet cu niste fantome care au omorat o fetita;)) Sa vezi ce vizite o sa ai.:))
Nu stiu ce zic alti, dar si eu am avut un blog, cu sport (in special FC Botosani :X)...deci...pe mine, sportul m-ar interesa
anonim_4396 întreabă:
Anonimul35 întreabă: