Nu stiu daca stii dar sunt niste saculete parfumate...se gasesc la supermarketuri la raionul acela cu lumanari parfumate, betisoare parfumate, sau mai poti incerca cu menta, pune menta seara in adidasi(seara deoarece noaptea nu ii porti si isi poate face efectul)si dimineata vor avea un miros proaspat! la fel si cu saculetele parfumate.Succes!
Aerisestei in fiecare zi si foloseste un spary pentru ei... poti sa si ii speli la masina o data la 2, 3 saptamani si asta daca sunt de calitate sa suporte ...nu sa te trezesti cu ei dezlipitzi
Cum a spus si Sfaraiacul cu acel amestec de apa si formol poti folosi si spirt medicinal iti dai pe picioare de 3-5 ori p zi, poarta numai ciorapi din bumbac 100%. Eu am incercat si functioneaza, cel mai recoandat ar fi formolul dar poti folosi si spirtul.
Mult SUCCES!
Uite parerea mea: Daca deja ti-ai contaminat adidasii ghinion...
Uite ce sa faci cand iti iei altii noi: iti iei un Deodorant spray cu un miros usor (nu foarte strident) si iti dai la 5 zile cu el pe ambele picioare si nu mai ai probleme... Poti sa procedezi la fel si daca transpiri pe spate sau in orice alt loc.
Buna. Poy exista un spray special pentru asa ceva care din cate stiu se ia de la farmacie.Sau sunt niste talpi pentru adidasi care miros frumos.Papa.
Bună.
Poartă ciorapi numai din bumbac 100%, pudrezi picioarele cu pudră mentolată. După fiecare purtare îi laşi să se aerisească foarte bine.
Încălţămintea, obligatoriu să fie din piele naturală: pantof închis, pantof decupat, sandale, botine, balerini, papuci, expadrile, adidaşi.
Pa, pa.
Ultima ta problema este faptul ca miros adidasii urat. Eu iti recomand sa consulti un medic dermatolog sa scapi de problema transpiratiei excesive.
Cat despre adidasi, exista sprayuri antibacteriene atat pentru adidasi cat si pentru picior (de la Scholl)... asta pana iti rezolvi problema cu transpiratia.
RAY întreabă: