Deci
gandurile mele sunt astea : o jumatate de fata inger cu o rochie alba ce zambeste si cu aripi si cealalta jumatate de fata demon cu aripi de liliac si coada de drac cu coarne sau...
sa desenezi o fata gen emo cu parul in ochi asa incat sa i se vada doar un ochi si sa aiba un tricou cu bretele de culoare verde cu o fusta scurda pana la genungchi. sper sa iti fi fost de ajutor a si daca desenezi asta deseneaza si o fata normala cu o rochie alba par negru o care zambeste o si pe rochie sa ai flori cu patru petale rosii.
sau deseneaza 1 oameni care se tin de mana si stau pe o banca deasupra lor sunt inimioare si se uita la un apus fermecator sper sa iti fiu de ajutor semnat eu
Animale, plante, marea, cerul, oameni, stanci, bunica, bunicul, motive populare, biserici, icoane, flori, marfa, nuduri, vapoare, porturi, chinezi, pomi, pagini de net
Da search pe google:^desene in creion^gasesti multe desene misto pe care ai putea sa le faci si tu
Daca te pricepi sa desenezi... pentru toti prietenii mei care au vrut sa deseneze le-am dat urmatoarea tema: Chip de om strain in furtuna de nisip. Daca te hotarasti sa o desenezi sa imi dai si mie desenul sa avd cum e Succes!
Nu sunt pictorita.
ma descurc binisor.
dar nu cred ca pot desena ce mi-ai sugerat tu...
Pentru ca e putin greu.
:d
FlyProject554 întreabă:
Jasmin15 întreabă:
patrizia696 întreabă: