| Mikky a întrebat:

Ce as putea sa fac daca nu pot sa uit baiatul pe care il iubesc, si la care el m-a lasat pentru fosta lui? crying nu stiu ce sa mai fac, am incercat sa fac tot posibilul sa il uit dar nu pot, un sfat daca aveti si daca puteti sa imi dati, Ce as putea sa fac=

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe bune ca e naspa rau. eu zic sa-ti gasesti o activitate ceva(sa acoperi timpul in care vb cu el) si pnm vorbea cu cineva. iesi cu colegele tale mai mult acum... dupa un timp o sa treaca. dar e naspa rau de tot. imi pare rau de tine. sunt baiat, am 17 ani dar nu cred ca as lasao pe actuala pentru fosta.sad:*

| Mikky explică (pentru anonim_4396):

Crede-ma ca am ancercat sa ies cu fetele si cu alti baieti dar nu pot., mia intra in suflet si nu pot sa al uit...fac pe indiferenta dar degeaba

3 răspunsuri:
| madalina199 a răspuns:

La fel sunt si eu si nu stiu ce sa fac... si de alti naieti nu ma pot indragosti si nu stiu de ce.dar cred ca am niste sfaturi : fa ce iti place,iesi cu prietenele la un suc mai vb si voi, sau poti sa te uiti prin dulap si sa iti asortezi niste haine, si incearca sa te gandesti ca nu are rost sa suferi pentru un baiat care poate a uitat si cum te cheama. parerea mea. sper ca te'am ajutat :*

| Mikky explică (pentru madalina199):

Am incercat sa ies cu altii la un usc am incercat sa am alte relatii dar nu pot