anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce as putea sa fac daca prietena mea cea mai buna s-a distantat de mine in ultimele saptamani? Nu pot sa-mi dau seama daca a fost intentionat sau nu,dar de fiecare data cand o chemam afara avea cate o scuza:ori ii era rau,ori nu avea chef, ori nu putea.Recent a avut probleme de sanatate si am crezut ca nu se simte prea bine, dar astazi aflu ca a fost la apa a doua oara saptamana asta.Nu stiu ce sa fac,noi eram foarte bune prietene,chiar foarte bune si de multe ori am afirmat ca nu am putea vreodata sa ne certam definitiv. Oriunde mergeam, mergeam impreuna.Dar de o vreme e mult mai irascibila si vad ca se supara din orice prostie,jigneste, iar acum ma ignora.Am incercat sa n-o mai chem nici eu,ca sa vad daca isi da seama,dar de o saptamana nici nu m-a sunat.Ce o fi cu ea? Ce pot sa fac, caci imi vine greu sa cred ca nu mai vrea sa fim prietene.

2 răspunsuri:
| CreativeGirl a răspuns:

Pai,ar trebui sa vorbesti cu ea, sa vezi care-i motivul pentru care se comporta asa. Poate are ceva care o framinta sau pur si simplu vrea ceva nou... vorbeste cu ea.Fii sincera si spune-i ce crezi...Succes! Sper sa va apropiati din nou si sa prieteniti mai departe! O zi buna!

| Adi2de2la2oras a răspuns:

Aha, lumea se mai instraineaza din cand in cand, si apoi se poate reapropia. Asa ca sa-ti pese mai putin. Asta e.