Incearca sa iti pui ordine in ganduri, linisteste te, gandeste te k nu este bine pentru organismul tau...bea seara inainte de culcare un pahar cu lapte fierbinte si nu manca pana sa t bagi la somn...ai putea chiar sa faci cateva exercitii... abdomene etc
Draga mea incearca si bea seara la culcare o cana de ceai verde sau doua sa vezi ca te vei odihni mai bine din prima seara.
Incearca ceai de tei, sau ceva naturist iti recomand"valeriana"este foarte buna, te va ajuta sa poti, sa te odihnesti cum trebuie.
Asta este stresul.eu am terinat cu tezele.pana acum nu dormeam mai ult d 2 ore p noapte...eu citeam ca sa adorm
Bună.
Cumva te frământă problemele cotidiene, consumi multă cafea? Așa este până la capăt!
Un ceai de tei, lapte dulce sau cumperi de la Plafar un ceai special Somn liniștit și poate reușești să te odihnești.
Dacă după o perioadă de o lună maxim două tot așa dormi puțin, mergi la medicul de familie. Poți suferii de insomnie și trebuie tratată.
Sănătate și somn fără probleme.
Pa, pa.
Bea inainte de culcere un pahar cu lapte. Asta te poate ajuta sa adormi.
Succes!
Nu consum cafea, decat rar... odata la 1 luna si nici atunci si beau dimineata dk beau.de fapt beau 3 in 1 si dimineata