| alexia221 a întrebat:

Ce as putea sa fac, pentru ca sunt foarte timida pentru ca sunt mica de inaltime si de fiecare data cand ma cheama cineva sa ies afar si se ne intalnim cu nu stiu` care spun ca nu ma duc deci pareri va rog.

Răspuns Câştigător
| emchristina a răspuns:

Buna.Si eu aveam probleme cu timiditatea si uneori inca mai am dar mi-am dat seama ca nu am motive sa fiu. Cand trebuia sa ma intalnesc cu cineva aveam retineri gandindu-ma ca persoana respectiva ar putea rade de mine (desi nu avea motiv) sau sa ma priveasca altfel. Acuma nu mai am astfel de probleme. In cazul tau totul depinde de tine. Trebuie sa te gandesti ca timiditatea iti poate aduce numai pierderi. Cu putina vointa o sa-ti invingi timiditatea tot ce trebuie sa faci e sa vrei.hee heesucces

2 răspunsuri:
| ardillabicolor a răspuns:

Si eu mai patesc asa uneori si desi incerc sa controlez asta imi e mai greu. Si chiar si acum cand trebuie sa ma intalnesc cu cineva si stiu ca o sa ne intalnim cu un grup mai mare din care nu cunosc pe nimeni, sunt cam reticenta...Si asta pentru ca nu ma simt comfortabil atunci cand sunt in preajma persoanelor noi.
Ce cred eu ca trebuie sa faci e sa iei lucrurile treptat. Daca mai iesi afara si trebuie sa te intalnesti cu cineva, a carei prezenta nu este chiar extraordinar de placuta pentru tine, du-te. Gandeste-te ca poate persoana respectiva e ca tine doar ca stie sa ascunda asta foarte bine. Si incearca asa treptat. Ai sa vezi ca intr-un final o sa poti sa fii tu si sa te simti bine in grupuri din ce in ce mai mari.
De timiditate treci greu dar daca vrei chiar poti!

| Liviu a răspuns:

Eu eram mai rau ca tine crazygirllaughing
alexia221 totul e sa vrei...
Daca tot nu vrei...incepe sa asculti rapp
La mine a avut efect si chiar mai mult
thinking am trecut si de tupeu uneori o dau in nesimtirelaughingfara sa imi dau seama'
Dar nu e o problema poate sa imi atraga atentia tot aia imi e thinking