| Blue17 a întrebat:

Ce as putea sa fac pentru ca toti sa nu ma mai considere copilaroasa?

Răspuns Câştigător
| Alexander21 a răspuns:

Sa te maturizezi, te informezi cu niste aspecte legate din viata cotidiana.Invata sa ai habar despre lucruri mai mature, si comportamentul cat mai adecvat in functie de imprejurimi.Desigur,si imbracamintea isi spune cuvantul in asemenea cazuri.Nu purta culori exagerate, nu multicolor, invata sa fie asortate si cu bun gust.

3 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Ce intrebare... Pai trebuie sa fi mai serioasa si tu, sa nu mai faci tot felul de gesturi care sunt enervante, sa te comporti mai matur, sa nu mai razi din orice si sa nu ai comportament de diva, acest comportament de diva demonstreaza ca acea persoana este un copil. Sper ca te-am ajutat. Funda? Plzzz

| Idc12345 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti pese de ce iti spu ceilalti.Mergi inaine si doar daca nu te simti bine in pielea ta incearca sa te schimbi. Daca vrei sa nu mai fii copilaroasa incearca sa iei lucrurile mai inserios si sa ai grija de ce spui sau ce faci...big grin Sper ca sfatul meu ti-a fost de ajutor!

| Madalina_2104 a răspuns:

Ca de ex. sa te comporti ca un adult sau un copil de 16, 17, 18 ani sa te plimbi, faceti poze, vb mai calm ca sa arati ca te.ai maturizat si nu esti cea ce cred alti :*