Presupun ca tu nu mai ai incredere in prietena ta dupa tot episodul asta. In locul tau, as rupe legatura cu amandoi si mi-as gasi alta fata cu care sa imi petrec timpul.
Dupa ce faci asta iesi cu ea in oras si agatati un baiat
In felul asta treci peste tot ce s-a intamplat si iti faci tie un bine.
Da deci in fine...el era un c*rvar.
Am iertat-o pentru chestia asta dar acuma simt ca orice ar face ii in potriva mea si eu tot vad in ea numa o c*rva dar restul nu vad asta.
Deci cum sa nu mai fiu geloasa pe ea...nu mai vreau asta..eu am iertat-o.dc tot simt gelozie fata de ea...nu imi place sa fiu rea... datim niste sfaturi cum sa nu mai fiu geloasa..va rog...
Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea.
Nu ai de ce să fii geloasă! Dacă el e cu altcineva înseamnă că e un bou. Cât despre "prietena ta" pot să zic că e o proastă pentru că e împreună cu el ştiind că tu îl placi. Le poți arăta amândurora că eşti nepăsătoare în privința lor. Nu îți pierde niciodată zâmbetul şi încearcă să îi ignori pe cei nesimțiți
E logic ca esti geloasa pe ea deoarece tu tii la baiatul respectiv si ea ti l-a luat. In plus ce a facut este foarte urat mai ales ca vorbeati si erati prietene intr-un fel. Da lasa-i pe ei sa ramana amandoi si tu vezi-ti de prietenele tale