| miasdbnqwyiudnwqiygu a întrebat:

Ce as putea sa-i scriu unei fete pe mess in asa fel incat sa-si dea seama ca o plac pentru ca nu am curajul sa-i spun direct happy.

Răspuns Câştigător
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Ok. Niciodata nu incerca sa cuceresti o fata cu celebrele emoticons, sau cu complimente. Niciodata nu functioneaza, ori te crede fraier ori se sperie.
Metoda directa merge, dar doar daca sti ca nu ii esti indiferent, sau daca nu iti pasa daca o cuceresti sau nu. Daca nu te place acum, cand o sa ii spui ca o placi s-ar putea sa o indepartezi.
Cel mai bine ar fi sa incepi sa forbesti cu ea, sa faci glume, sa o faci sa rada. Drumul spre inima unei fete incepe cu un zambet. Tachineaz-o putin, si mai nebun, nu face glume jignitoare. Mai vorbeste si despre teme mai serioase (trebuie sa fie un echilibru chestii amuzante cu chestii nebune). Daca o sa vezi ca incepe sa devina mult mai deschisa, si sa vorbeasca cu tine ca si cum ati fi prieteni vechi, poti sa o inviti in oras, si apoi...
Ca sa isi dea seama ca o placi trebuie sa pari interesat de ea. o sa isi dea singura seama.

86 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mane eu am vb odata cu ea si dupa aia m-am facut indiferent si acum vb ea cu mine pe mess adica ma baga ea in seamawinkingsper sa mearga si la tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

T3! u&3$c

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, asta e multe cazori patzeam si eu ko fetele asa kom a spoos gyzzard.asta nu este neaparat sa cuceresty fata cu celebre fraze, shmekeria este... trebuie sa te bagi in teme in care ftelor le place sa vbeaska, atunci isi va da seama ca, intr-adevar baiatul acesta este de treaba ne intzelegem si cared ca ar trebui sa fie ceva, gindul unei fete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti curaj si spune-i direct ai sa vezi ce iasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord cu gizzard ...la mine a functionat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca stii ca intr-adevar tii la ea si ea tine la tine zii direct ca o iubesc. este cea mai simpla metodawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai ochi frumosi, ai buze dulci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pizdui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o problema. Sunt cls 7 si imi place de o fata mai mica decat mine. Cum nu prea am activitati comune (deloc) cu ea, ce-as putea face ca totusi sa imi iasa ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu asta caut si eu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As avea si eu acceasi intrebarebig grin ...pentru ca si eu sunt "indragostit" si nu stiu cum sa o intreb (fara sa se supere pe mine) daca si ea are acceasi sentiment... ce greu e cu fetele astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu i-am spus ca o plac si am intrebat-o daca si ea ma place. Ea mi-a spus ca ma place. Dupa aceea am intrebat-o daca ar vrea sa fie cu mine si a fost de acord.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mess nu prea merge te crede fraier sau iti da ignore fa-ti curaj si spune-i in fata
PS:fi tu insuti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum as putia sa-i spun ca o iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca din 20 de vorbe ai ceva sa ne spui noua spune doar in 2 vorbe si afla care-s alea 2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai direct vei reusi sa afli adevarul,,, fii barbat si spune-i asa cum este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omg asa mare dreptate aveti... dar daca ii spui direct ...sunt riscuri. off dragostea asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate cu o fata trebuie sa fii sincer nu sa te dai smecher sa te umfli in pene cand vb cu ea o sa-ti vina cuvintele de la sine si vezi ca o sa iasa bine am experienta mi s-a intamplat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o fatan frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte de a termina vorba spuni pe mîine sau te pup pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal sunt in clasa 8 si iubesc o fata care ne cunoastem de mici cind eram mici ea ma iubia dar acum s-a schimbat ce pot face ca sa o cuceresc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca este bagaboanta si isi va da seama ca o placiwinkinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu plac o fata dar ea este cu un baiat mai mare decat mine.Cum sa ii spun ca o plac fara sa rada de mine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal cristi esti foart atragatoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune la status un citat cu apropowinkingDaca te place si ea un pic sigur te va intreba "ce-i cu statusul asta" si apoi i-ati inima in dinti si usor usor spune-i! Baftahappy!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mai omule ii scrii tot ceea ce simti si punct. Ce e asa de greu sa ii scrii cateva cuvinte? Crezi ca ar fi mare filozofie. Fetele in ziua de azi se abordeaza f usor dar trebuie sa ai putin tupeu sa o faci pentru.ca daca nu o faci atunci inseamna ca nu ai tupeu.Incercarea moarte nu are.Fii cu tupeu ca asa se vrea in viata.Mult succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i dsirect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zic eu chestia nu e ca nu ai curaj sa ii spui, iti este frica de raspunsul care il vei primi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i direct in fata ma ca daca nu tio ia altu inainte si... daca o placi cu adv tr sai spui nu sa tio ia altu inaintewinking