| miasdbnqwyiudnwqiygu a întrebat:

Ce as putea sa-i scriu unei fete pe mess in asa fel incat sa-si dea seama ca o plac pentru ca nu am curajul sa-i spun direct happy.

Răspuns Câştigător
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Ok. Niciodata nu incerca sa cuceresti o fata cu celebrele emoticons, sau cu complimente. Niciodata nu functioneaza, ori te crede fraier ori se sperie.
Metoda directa merge, dar doar daca sti ca nu ii esti indiferent, sau daca nu iti pasa daca o cuceresti sau nu. Daca nu te place acum, cand o sa ii spui ca o placi s-ar putea sa o indepartezi.
Cel mai bine ar fi sa incepi sa forbesti cu ea, sa faci glume, sa o faci sa rada. Drumul spre inima unei fete incepe cu un zambet. Tachineaz-o putin, si mai nebun, nu face glume jignitoare. Mai vorbeste si despre teme mai serioase (trebuie sa fie un echilibru chestii amuzante cu chestii nebune). Daca o sa vezi ca incepe sa devina mult mai deschisa, si sa vorbeasca cu tine ca si cum ati fi prieteni vechi, poti sa o inviti in oras, si apoi...
Ca sa isi dea seama ca o placi trebuie sa pari interesat de ea. o sa isi dea singura seama.

86 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti curaj.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfff... bai prietene suntem la fel... si eu sunt in aceeasi situatzie thinking numai ca diferenta intre noi doi e ca pe ea o mai plac inca vreo 7 baieti >.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am unul
prima si prima oara trebuie sa fii bun cu ea
a doua oara sa o intrebi cum arata daca ai vrea sa fii cu ea
a treia chestie sa o intrebi daca are pe cineva in sensul de iubit
a patra adica ultima chestie sa o intrebi direct daca ar vrea.tonguelaughing
Asta-i tott! Ma bucur ca te-am ajutat!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah zice unu sa fii brabat pai bine zice i spui direct daca cumva refuza asta e macar ai avut curajul sa-i spui intre 4 ochi ce simti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nui spoone fa gesturi frumoase si ea o sashi de aseama singura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. ciao

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BAI
daca o bagi deja in seama e foarte bine. Da nu-i spune lucruri "haioase" decat daca esti absolut sigur ca nu sunt stupide ok? daca te intanesti mai des cu ia ii complimentezi hainele parfumul ce e mai deosebit la ea si usor usor iti faci curaj si o mai scoti si in oras si atunci cand esti singur cu ea zii ca iti place de ea dar atunci cand ii spui vezi sa fii mai cool sa nu pari obsedat de ea Ascultama pe mine pentru ca multi oameni miau multumit si acum au o viata. Da nu astepta sa vezi cum tio ia altu si tu sa te intrebi Oare cum ar fi fost daca il ascultam eu pe tipul asta care mi-a scris aici? Ai incredere in tine si totul o sa fie bine.mult noroc cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oarecum sunt in aceeasi situatie ca si cryty_luv_yu insa ceea ce vreau sa spun e pentru cei care tot il indeamna sa se duca sa ii zica fetei in fata ca o place si asa mai departe. Nu e chiar asa de simplu mai ales cada esti un timid incurabil care crede ca s-ar prabusi ceru pe el daca ar zice ceva gresit sau daca s-ar lovi de un refuz. In plus, cel putin in cazu meu, e si problema celor care nu stiu sa piarda... Adica un refuz al fetei reprezinta o pierdere si aici apar alte probleme si alte suferinte...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti draguta si arati bine satazi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun eu happy. Invito la un film punand o intrebare amuzanta de genul "Imi permiti sa fiu atat de nesimtit incat sa te scot acest weekend la un film?" sigur da-i lovitura. Apropo niciodata nu-i spune unei fete ca o iubesti, magia se intampla de la sine, daca ii spui va crede ca esti un taran in cel mai bun caz. Apropo yahoo si alte mijloace de comunicare on-line sunt doar masti, incearca sa interactionezi cat mai mult cu ea in realitate nu via internet. Multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii curajos si spune-i in fata nu te mananca ce va fi dupa aia asta depinde de fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui ca este draguta si ca-ti place de ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situtie doar ca eu o cunosc pe fata aia de 10 ani(din cls I ).
Acum aproximativ 2 ani a inceput sa imi placa de ea.
Nu am avut curajul sa ii spun nimic fiindca a fost 1 an impreuna cu cel mai bun prieten al meu, iar relatia lor s-a destramat acum 2 luni.
Cum sa ii spun ca o iubesc ca un nebun?
Nu am si cred ca ii voi avea curajul sa ii spun ca o iubesc asa direct, iar daca totusi o voi face candva mi frica de ce reactie ar putea avea...
Cum sa procedez?

| amg a răspuns:

Hmm...

| amg a răspuns:

Hmm.

| radu_1991 a răspuns:

Fii tu isati spune-i ca are ochii frumosi sau roaga pe alt cineva sa o intrebe daca te place daca aceasta... spune nu intreab-o si tu

| bughy_1232 a răspuns:

Zii direct k iti place de ea sau ramai fraier pe veci
si grabestete k tio ia altul
cati ani ai 10?

| hotabici a răspuns:

Aratai ca esti indiferent fata de ea si ea o sa te placa de 2 ori mai tare! Spune-i unei fete cu nu o vrei ea o sa te doreaska mai mult decit o doresti tu askultama sfatul e bun multi miau multumit

| boyalex112 a răspuns:

Nu e bine sa-i spui pe mess atunci va crede ca nu esti asa intresat de ia invit-o si tu in oras la cinema etc. Fa niste glume spune-i cai sta bine cu ce e inbracata... BAFTA.

| Anonim_4370 a răspuns:

Buna intrebare cum sa ii spun si eu?

| alexhd a răspuns:

Man eu sunt nou pe forum dar cred ca te pot ajuta trebuie sa fi u insuti sai spui pe fata ceea ce simti spune-i ca o placi apoi iesi dp mes asa fac eu sau cerei prietenia si iesi dp mes big grin

| Anyss15 a răspuns:

De fapt ar trebu sa-i spui ce simiti tu pentru ea si asa va fi mai bine

| JHONYB a răspuns:

Pai eu cred ca ar merge sa o inviti prima oara si prima oara in oras si apoi ii spui in timpul intalniri respective ce ai tu de spus

| george7777 a răspuns:

Buna si eu sunt in aceeasi situatie plac o fata e foarte frumoasa...inainte sa-i spun am fost amuzant cu ea, dragut.etc, i-am spus si am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine a zis ca poate si a inceput sa vb altfel cu mine prima data m-a pupat si a zis ceva de genu daca am inceput bine.

| tomescu1982 a răspuns:

1- tachineaz-o, fi arogant-nostim,, Fa-i un complimente Apoi retragel subtil cu o gluma,, exemplu,, wow,, Ce pantofi draguti ai,, pausa,,,, i-ai luat de noi? Aatractia nu este o alegere' nu putem alege de cine sa fim sa fim atrasi' Amintesteti numai este o Mare diferenta intre ce spun fetele ca vor Si ceea la ce ele raspund, 'nu te lasa conduc de ideile sociale - urmeazati instinctele primare' tine minte ca femeile sunt programate din nastere cu instinctul de a simtii ceea ce noi vream, asa ca fii 'autentic, creativ, amuzant, haios, nepasator' Si cel mai important 'tachinator-nostim' 'comportate ca si cum mai ai 100 de fete la rand' 'lasa mi un email daca vrei sa afli mai multe valerian_sandor@yahoo.com

| HBK_4632 a răspuns:

Asa cum am facut eu, scrie-i o poezie

| dorinel101 a răspuns:

Nici eu nu stiu cum sa-i spun!