In functie de bugetul de care dispui, ii poti lua o rama cu foto cu voi doi, un toc de telefon, un fular, manusi, fes, plover, un set de cosmetice, poti sa-i faci chiar tu o felicitare, o canita cu un mesaj nostim, o pernuta in forma de inima sau cu poza voastra, un breloc.
Idei ar fu muuulte, dar tu esti singura care poti lua decizia finala!
Succes!
Un ceas de mana, un tricou personalizat cu cea mai haioasa dedicatie, o pereche de chiloti cu numele lui, un volan sa se poata juca mai bine nfs.
Eu zic am 13 ani si mie mi-ar polace un parfum sau nu stiut ceva tricou daca sti ce marime poarta sau o bluza uh sti ceva modern parfum sfatu meu :playboy malibu f bun eu zic ca la orice baiat iar place ceva de genu dar oricum fiind de la prietena lui cred ca iarp lace cam orice
Un ceas, un webcam(in caz ca nu are), o bratara de argint, un lantisor de argint(bineinteles, daca iti permiti, merge si de aur), un fular, ceva ce a avut si s-a deteriorat/stricat si ai observat ca era atasat de respectivul obiect, obiecte personalizate cum ar fi tricou cu numele tau, sau cana cu declaratie de dragoste. Succes :-)
Alissa17 întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: