| love_9629 a întrebat:

Ce as putea sa vorbesc cu un baiat la priima intalnire?batting eyelashes Rasp Cel mai bun primeste fundita love struck:* Ma ajutatii?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Assassins a răspuns:

Peii eu cred ca cel mai potrivithe lokuri pentru prima intalnire sunt:
1. Puteti merge la cinema(acolo o sa fitsi singurei si va puteti sarutha tot timpul)
2.La un suc urmath d o plimbare romanthika in parca(puteti sa povestiti atat de multe si sa va cunoasteti mult mai mult unul pe altul, va puteti sarutha pe o banca in amurghappy(ce romantic apropo)si asa mai departe, o sa te descurci minunath)
Sper ca te-am ajuthat... fundita?

5 răspunsuri:
| Cherry56 a răspuns:

Pai despre ce preferinte ai, hobby-urile tale, stilul tau, planuri privind cariera.chestii obisnuite dsp care vb ca o prietena exceptand baietii laughing

| pinkdark a răspuns:

Pai il intrebi ce face, cum o mai duce.Sa ii spui ca e frumos ca il iubesti ca nu ai vrea sa il pierzi niciodata ca e baiatu la ca tii cel mai mult...si de astea big grin ect

| AngelOnEarth a răspuns:

Pai, in general, la prima intalnire trebuie sa va cunoasteti mai bine unul pe celalalt, deci puteti vorbi despre preferintele fiecaruia in materie de mancaruri, culori, muzica, filme etc., il poti intreba in ce zodie e (sa verifici compatibilitatea cu el cand ajungi acasahee hee), puteti vorbi si despre scoala (daca sunteti in aceeasi scoala cu atat mai bine... puteti vorbi despre profii care va enerveaza) si sunt o gramada de alte chestii pe care le puteti discuta, trebuie doar sa te concentrezi putin.

| lumi_1141 a răspuns:

Sa vorbiti ceea ce va este in comun. ce ii place, ce nu ii place.etc