| bebitza a întrebat:

Ce ati alege daca ati fi casatorite:
facultate la zi(tinand cont ca el e cam gelos iar sponsorul la facultate ar fi doar sotul)
sau ati alege sa faceti facultate la FF si sa mergeti la lucru in strainatate cu sotul?

Răspuns Câştigător
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Ai doar 18 ani si mai poti amana casatoria. Nu e viata atat de roz... E gelos? Daca nu are incredere in tine, de fapt nu are incredere in el. In urma cu ceva vreme ne spuneai ca a devenit violent. Sfatul meu e sa fugi din relatia asta cat poti de repede. Nu te agata de faptul ca ati fost impreuna 8 luni. Crezi ca meriti sa-ti petreci noptile plangand? Crezi ca parintii tai sunt impotriva acestei relatii doar asa, ca sa se afle in treaba? Ochii lor vad ceea ce tu treci cu vederea. Trezeste-te, pana nu e prea tarziu!
Asa cum si Brigaela a spus, mergi la cursurile de zi ale facultatii si cauta-ti un loc de munca. Sunt convinsa ca poti mai mult de atat!

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Depinde cat de serios iei tu educatia

| 2pink a răspuns:

Ce legatura are gelozia cu facultatea la zi?! Asta nu e gelozie, e paranoia si posesivitate... Eu nu m-as casatori cu cineva care sa imi zica ceva de genu " eu sau facultatea?".

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu as face facultatea la zi si as lucra in paralel in tara. M-as duce cat de mult as putea la cursuri si in rest as munci din rasputeri. As face facultatea la stat la fara taxa si as lupta si pentru bursa, asa incat impreuna cu un job part-time sa pot sa am propriul meu venit decent.

| katia a răspuns:

Daca intr-adevar il iubesti du-te cu el in strainatate pentru.ca ochii nevazuti se uita!

| luminita_6533 a răspuns:

Tu ce ai vrea? Sa faci la zi, si sa stai o perioada lunga departe de sotul tau? Ai suporta?