| Mikasa a întrebat:

Ce ati alege dintre : o fata mai slaba cu corpul tonifiat dar care are cupa A sau B din cauza lipsei grasimii, si dintre o fata mai grasuta, cupa C sau D, dar cu celulita si burtă?

Răspuns Câştigător
| ioanaioana a răspuns:

Grasutelor le place mancarea( de asta au ajuns grasute) iar fetele mai slabute cu corp tonifiat stiu cand sa se opreasca si sunt hotarate. Deci aleg prima varianta. Iar sanii nu conteaza deloc, fiecare cu ce il inzestreaza "mama natura", nimeni nu e perfect. Exista atatea fete slabe cu ditamai sanii ( unele au silicoane dar altele nu, pur si simplu asa sunt ele). Cunosc si grasute( ba chiar si grase) care nici cupa B nu au. Mai mult conteaza fundul ( sa nu fie plat si sa nu aibe celulita- sub fund e ok, dar pe el nu prea)

| justmebi a răspuns (pentru ioanaioana):

Esti fata? :-s

| ioanaioana a răspuns (pentru justmebi):

Da draga sunt fata, nu sunt pe invers stai linistita. In intrebare nu se precizeaza daca intrebarea e pentru baieti sau fete. Si inca ceva: in intrebare nu era ce gen de fata preferati ci era "ce ati alege dintre.".
De ce ai pus semnul " :-s ". Ai vreo problema cu persoanele care sunt pe invers( sau gay )?

| justmebi a răspuns (pentru ioanaioana):

Ho ma, era doar o intrebare laughing si nu, chiar nu am nicio problema cu persoanele gay. chiar le sustin. laughing

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Prefer sa am o pisica pentru ca un animal de companie mai aduce un ambient placut in casa.

| Gravewave a răspuns:

O fata mai slaba cu corpul tonifiat cu cupa A sau B.