Eu sunt la mate-info si ascum as alege stiintele naturii. Daca iti place matematica, alege mate-info.Depinde ce te pasioneaza .
Buna,as alege stiintele naturii asta fiindca nu imi doresc sa ajung un fel de robot.Gandeste-te,la mate-info o sa faci numai matematica si informatica,fiindca pe asta se bazeaza acest profil,intr-adevar,o meserie in domeniul IT promite foarte multe,dar asta nu inseamna neaparat ca daca te duci la mate-info o sa faci si fata asteptarilor,este un profil cam greu,si nu oricine il duce la bun sfarsit,ca sa nu mai spun ce te asteapta la bac,pe cand la stiinte naturii vei face si biologie, chimie, matematica, dar totusi, nu se cere chiar atat de multa precum la celalalt profil si oricum, bataia de cap nu este chiar atat de mare.Acum,fiecare alege dupa preferinte si dupa posibilitati, daca stii ca poti face fata la mate-info il poti alege, sau invers, poti alege si stiintele naturii daca iti plac biologia si chimia.Eu una, as alege filologie bilingv engleza, la fel ca la orice profil, ai foarte multe optiuni dupa ce termini liceul, asta daca iei bacalaureatul. Sper ca te-am lamurit!:*
FuckSchool întreabă: