Filme thriller - sunt prea fricoasa pentru filme horror
Tokio Hotel - imi place mie mai mult :d
Rock- ador si rappul dar doar cel de foarte buna calitate, insa rockul ma transpune in alta lume mult mai usor
Romana- chiar daca nu e o stiinta exacta o inteleg mai bine decat matematica
America- tara tuturor posibilitatiilor, insa si Europa ca mi se parea cel mai diversificat contintent
Parazitii- mai bine aud cum se canta de pitipoance decat sa le ascult cum canta
Baschet- ahh sa vina vara, sa joc un baschet
Natural - folosesc aproape in fiecare zi machiaj foarte discret, insa daca tenul meu ar fi perfect clar nu l-am mai folosi
Caine- ador animalele in special cainii, iar lingusitoarele de pisici sunt :-s
Little Mix- n-am auzit de ei, dar decat 1D mai bine ei. cred )
TVD- am vazut cateva episoade, te face sa te uiti din ce in ce mai muuuuuult
Negru- negru e negru, rozul e... rrroz :-ss
Psy- Oppa Gangnam style, mai bine decat OoooOOO Babyyyyyy, Babbyy, Babbyy < oOOoOOO
Rai - De ce mi-as dori in iad, cat timp il iubesc pe Dumnezeu vreau sa fiu cat mai aproape de El
Crestin [ ortodox ] - E religia mea, LOGIC
Horror-->teama si frica sunt printre cele mai intense trairi,plus ca un film horror bun are si elemente psihologice
BVB-->Nu imi place niciuna,dar stiu ca nu imi place deloc deloc TH,deci BVB
RAP-->E greu,imi plac ambele,dar rap ascult mai des
Romana+matematica-->imi e imposibil sa aleg,mate=exactitate,romana=mai mult partea de literatura
Europa-->are o identitate mult mai pronuntata si originala
Parazitii-->cred ca e evident,mesajul pe care il trasmit ei este mult mai puternic decat "You're a stupit hoe",plus ca sunt Romani,de-ai nostri
Baschet-->terenul e mai mic,nu stiu un motiv,e o preferinta a mea
Natural- pentru ca machiajul e pentru femei mature,nu pentru fetite,ele sunt frumoase asa cum sunt,cand folosesc machiaj arata mai mature,mai artificial,penibil(un rimel daca isi pune acum nu o sa fie mare branza)
Cainele-->pentru ca isi pot arata fericirea si sunt mai fideli si mai frumosi,plus ca nu imi plac deloc pisicile
Liitte Mix-->Acceasi situatie ca la TH si BVB,nu-mi palc niciunele,dar aleg ca sa iti fac pe plac
The Vampire Diaries-->imi plac personajele mai mult,dar eu nu sunt fan vampiri si nu ma uit
Damon Salvatore-->imi place numele mai mult?
Negru-->prefer negrul in locul rozului la multe lucruri gen:haine,caiete,telefon,masina
Apple-->imi place marul ala muscat
Psy-->te prinde melodia lui, singura pe care o stiu, plus ca nu imi place JB
Rai-->fiecare cauta un fel de paradis, adica fericirea, fiecare dintre noi vrea sa fie fericit
Ateu-->dumnezeul biblic e foarte artificial si nu pare atat de bun pe cat se spune.