Am descoperit ca lumea e din ce in ce mai proasta.Sincer.Peste tot sunt idioti, oameni care pur si simplu traiesc umiliti de unii si umilesc pe altii.Penibil.
Buna, cam nimic, doar ca am cativa profesori noi, 2 colegi s-au transferat din cls, si a venit o noua colega...
La inceput imi era cam frica...eu am intrat in a9-a...si noh. dar de fapt a fost super.nu ma asteptam
by daii
Buna...
Mi-a placut. Deabia astept maine O noua zi de scoala
Nou am descoperit doar 1 profa care a venit la noi in scoala sa predea romana...
Aaaa, si nou am mai descoperit o colega.
Si manualul de fizica...deoarece sunt acum a6-a si pana acum nu am facut aceasta materie Deci pot spune ca e o noua aventura...Si cred ca m-am schimbat putin. In acest an am ambitia sa invat mai mult de cand oricand si sa fiu o eleva model(nu ca nu as fi)
see you soon
Glumeam doar... pai cam nimic nou... e la fel ca si acum 3 luni...deci nimic deosebit
Am descoperit ca am cei mai retardati colegi si ca nu as vrea sa ii mai vad vreodata...sunt cam dura nu?
Pfff am descoperit ca am dormit si ca nu am fost la scoala.
Sti ce voi descoperi in a doua zi? Voi descoperi ca voi dormi la scoala pentru ca nu am dormit toata noaptea
Buna... pai am descoperit k am3 colegi noi... uniforma va fi obligatorie din pacate... ca am cativa profesori noi. si k o sa fiu de dimineata... tu?