Ai pus intrebarea asta ca sa aflii ce am face noi sau sa te lauzi tu ca esti mare si tare?
Nu, am pus o intrebare ca sa vad ce pareri aveti
Pacat,eu i-as multumii lui D-zeu pentru viata care mi-a dat-o, pentru tot ce am avut pana in acel moment si as incerca sa am acele zile care mi-au mai ramas cat mai frumoase, mai linistite, as incerca sa nu supar pe nimeni si sa fac ceea cemi place cel mai mult, sa fiu doar vesele pe cat se poate si as sta mult in natura.
Nu aveti de gand sa va mai maturizati si voi, copiilor batrani, care inca mai credeti in basme legate de spiridusi, God, Satan, rai, iad si alte taramuri?
Gresit omule. Ce ti-a facut Dumnezeu? A fost greseala ta sau a parintilor, nicidecum a lui Dumnezeu. Suntem in 2013 e ridicol sa mai crezi ca bolile vin de la Dumnezeu, doar daca nu mergi la scoala deloc poti crede asa ceva. In fine... Ce as face? In niciun caz chimioterapie. Daca nu as sti ca, cancerul se poate vindeca numai in biserici as sta. M-as ruga incontinuu. as face numai fapte bune sa fiu sigur ca ajung in rai. E absolut absurd sa faci lucruri care iti vor asigura iadul. Daca vrei sa stii, cancerul se poate vindeca. Doctorii "nu vor descoperii" niciodata remediul pentru. cancer pentru ca azi e interzis sa gasesti asa ceva, sau mai bine-zis sa publici o reteta care vindeca cancerul. Au fost pedepsiti si cu moartea cei care au indraznit sa publice asa ceva. Te invit sa arunci o privire la documentarul Adevărul despre Cancer. Il poti gasi pe www.altamedicina.com, la sectiunea documentare video. Cancerul se poate vindeca usor prin dieta, multi doctori spun ca e o prostie deoarece ar pierde o gramada de bani daca nu ar mai fi finantati de catre stat ca sa descopere asa zise pastile magice (care de fapt sunt extrem de toxice si au o gramada de reactii adverse printre care MOARTEA. Multi mor din cauza medicamentelor sau chimioterapiei (care de fapt provoaca cancer. Cum poti vindeca cancerul prin metode care provoaca cancer? :)) ), nu din cauza cancerului. Studentii sunt indoctrinati inca din facultate cu false metode de a vindeca cancerul. In fine... Nu ar trebui sa disperi, ar trebui sa te gandesti ca odata oricum s-ar fi intamplat si ca adevarata fericire e in cer, nu pe pamant.
anonim_4396 întreabă: