| NoCharachter a întrebat:

Ce ati face daca ati afla ca Nicolae Guta a murit? rolling on the floor Petrecere! Raspunsul meu. Al vostru?

Răspuns Câştigător
| cryssa a răspuns:

As fugi din tara...eu l-am omoratdevil

9 răspunsuri:
| Diddy a răspuns:

Sincera sa fiu... Desi NU IMI PLACE muzica lui. Nu`i doresc moartea.winking
Nimeni nu ma obliga sa-i ascult melodiile...
Nu pot sa spun nici ca as plange sau as fi trista sau altceva de genu. laughing
Pur si simplu : INDIFERENTA ^^.

| 0andreea1 a răspuns:

laughinglaughingpai mno mai scapam si noi de un afonlaughinglaughing
as zice: sa continuam si cu ceilaltilaughing

| SweetBabyGirl a răspuns:

Yuhuu! as fi fericita!laughing PARTYYYYY!^_^ hahahaha sa speram ca vor muri si asta si slanizerhappy

| Bii26 a răspuns:

Si al meu!winking

| Marynna a răspuns:

As fi devaastataalaughing)) Ce ne faceem? Vine apocalipsaaalaughing A MURIT GUTAArolling on the floor)))) glumesc, nu as face nimiclaughing

| aniiledha a răspuns:

Pai nu stiu eu cred ca chiar daca nu-mi place muzica unui cantaret nu trebuie neaparat sai doresc moartea. poate tie nu-ti place muzica lui dar poate altii o adora. nu zic ca-mi place sau nu muzica lui dar in nici un caz nu as face petrecere daca ar murihappy

asa ca AI GRIJA CE-TI DORESTI. te pup:*

| AnaEindragostita a răspuns:

Pai as zice "Asta e... asa a vrut domnu sadsad... Asta e akumm pai nu mai ramane un singur lucru ca sa se termine cu bine.petrecere la mine acasa! cine vrea pizza?

| Byuska a răspuns:

Eu ascult manele dar daca moare asta este Dumnezeu sa-L ierte se poate trai si fara el ca pana la urma toti murim chiar daca ai un om simplu sau unu cunoscut...eu una nu ascult doar Guta ascult si alti care canta manele asa ca nu am sa ma omor si eulaughinglaughing ca o murit Guta

| FeFe_7998 a răspuns:

Cred ca as muri si eu de fericire
big grin

Întrebări similare