| ile_5511 a întrebat:

Ce ati face daca ati avea incredere in cineva, o persoana la care i ziceti multe, chiar si ce aveti pe suflet... si persoana asta dupa ce i-ati zis ceva ce nu ati fi vrut sa fie repetat, s-a gandit sa zica la altcineva. Cum v-ati simti? ce ati face?

5 răspunsuri:
| VoiceWithin a răspuns:

Asi Ierta!

| Razvan a răspuns:

Bine in niciun caz nu m-as simti. Dar ar fi o lectie buna de invatat, pe care din fericire am asimilit-o de mult.De ce sa zic cuiva ce simt sau un mare secret si sa ma tradeze cand pot foarte bine sa scriu pe foaie, sa ma descarc si apoi sa arunc foaia la cosul de gunoi si sa merg mai departe?batting eyelashes
Cel mai bun prieten imi e stiloul si cea mai buna prietena foaia de hartiewinking

| LucianaaaX a răspuns:

Buna.In primul rand as regreta totul pentru ca am avut incredere in acea persoana.As incerca sa o evit si as incerca sa o faca sai para rau pentru ce a facut.In privinta la cum mas simti...mas simti mintita, fraierita si bineinteles indurerata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu spun oricui ce am pe suflet.Intotdeauna am ales persoanele care au meritat sa-mi cunoasca sufletul cu adevarat.Si sunt persoane in care stiu ca pot sa am incredere. Dar daca s-ar intampla ceea ce spui tu, mai intai as cauta sa aflu motivul pentru care ar face asa ceva pers respectiva pentru a sti daca mai merita sau nu sa imi ramana prieten.

| deya_5492 a răspuns:

Depinde de caracterul tau, eu iert foarte usor. Si in cazul asta as ierta-o pe acea persoana. dar totusi as avertizao ca daca se repeta nu ii voi mai spune totul, s-ar distruge incredere.trebuie sa ai grija ce spui si cui ii spui anumite lucruri. oricum viata le rezolva pe toate. Si iti dai si seama cum e acea persoana. Iti dai seama daca e persoana caruia trebuie sa ii spui lucruri delicat. Succes in a gasi persoana potrivita in asa ceva!winking