Adica sa inversam rolurile? Demult vreau sa fac asta cu mama, eu as trece in locul ei la serviciu (lucreaza de obicei 8 ore) si mama ar fi eleva in clasa. a 9a Ce tare ar fi, ar lua 10 in locul meu
. Vise frate... adica soro'.
Daca as fi eu mama, sincer, mi-ar fi lene sa le dau si la copii sa manance! As sta sa citesc o carte, la PC sau ma duc pe afara...numai de copii nu mi-ar arde! De casa nici nu mai zic...DEZASTRU!
Nu stiu cum se descurca parintii mei cu atatea responsabilitati...
Interesanta intrebare...pai as trimite-o pe mama l sc...sa stea cu colegii mei...cu prietenii mei
...si eu mas duce l serviciu in locul ei
Pai...doar o zi? Era mai bine o saptamana sau 2
Oricum cred ca as face acelasi lucru care il fac parintii...doar ca o iau mai usor...parintii se streseaza prea mult pentru multe chestii banale cand pot sa stea linistit la televizor sau calculator Sau ei chiar nu pot sa leneveasca macar o sg zi iar eu sunt prea mic ca sa inteleg
oricum o zi nu mor...
Nici parintii n-o sa le fie greu daca schimba rorulire ore unde sti cateva chestii a. i. sa te lase profu in pace si sa nu-ti dea 4, si colegi de treaba (injura cam mult dar nu e nimic neobisnuit la asta
avem 16-17 ani...)
Deci...nimic rau nu are ce sa se intample va fi ca o mica vacanta cu un pic de...'aventura'
cine stie
La intrebarea asta tias putea raspunde dar nu prea ma simt ca un parinte la varsta de 19 ani pana la max 30 o sa iti spun cu exactitate cum ii sa fi parinte