| girl16flo a întrebat:

Ce ati face daca ati fi in locul parintilor vostrii pentru o luna?(buget, casa)Credeti ca v-ati descurca mai bine ca ei?

Răspuns Câştigător
| JustMeFlory a răspuns:

M'as descurca dar nu atat de bine ca ei.Ar fii probleme cu banii ca nu as avea de unde sa ii iau daca ei nu muncescbig grin.In rest cu curatenia ma descurc, cu surioara mea la fel, si nici cu gatitul nu as avea probleme.Si cand ma gandesc ca peste 10 ani voi fi si eu in locul lorstraight face

10 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

No way laughing
Uita-te si tu pe Prima la "ViceVersa" rolling on the floor
sa ai motiv sa razi rolling on the floor

| Encore a răspuns:

As crapa de foame laughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu credlaughing Ei se descurca mai bine ca mine happyMai ales daca e vb sa platesc apa.lumina...si altele...Nu ma descurc deloc deocamdata laughingbig grin

| elena a răspuns:

Da, te-ai descurca, dar trebuie sa ai si banii pe care ii manevreaza ei intr-o luna si ca sa le demonstrezi ca te descurci, s-ar putea sa faci si ceva ecomonii, asta in ciuda lor...eu am facut acest experiment cu fata mea, dar i-am spus ca banii ce raman sunt ai ei, iar la sfarsitul lunii mi-a demostrat ca s-a descurcat mai bine decat mine si un sfert din suma respectiva, erau economii...

| Silvia a răspuns:

Falimentuuuuuu laughing. Se duc la Palazu` si parintii si vecinii laughing).Ar fi tare sa fiu singura acasa o lunaaa.iti dai seama ce ar fi la mine in casa?rolling on the floor)))))

| gaby12_1342 a răspuns:

Eu as putea sa ii inlocuiesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca m-as descurca in locul parintilor mei.

| Lumy a răspuns:

Mi-ar fi foarte greu in locul parintilor, nu cred ca m-as descurca...mai ales cu banii

| yanny`s a răspuns:

Eu una da. m`as descurca...deja ma ocup de o parte din afacerea familiei... dar tot mai bine e sa ai pe cineva in spate care sa te dirijezetongue

| alexxxya a răspuns:

Nu cred..ar fi foarte greu...:d:d