M'as descurca dar nu atat de bine ca ei.Ar fii probleme cu banii ca nu as avea de unde sa ii iau daca ei nu muncesc.In rest cu curatenia ma descurc, cu surioara mea la fel, si nici cu gatitul nu as avea probleme.Si cand ma gandesc ca peste 10 ani voi fi si eu in locul lor
Nu cred Ei se descurca mai bine ca mine Mai ales daca e vb sa platesc apa.lumina...si altele...Nu ma descurc deloc deocamdata
Da, te-ai descurca, dar trebuie sa ai si banii pe care ii manevreaza ei intr-o luna si ca sa le demonstrezi ca te descurci, s-ar putea sa faci si ceva ecomonii, asta in ciuda lor...eu am facut acest experiment cu fata mea, dar i-am spus ca banii ce raman sunt ai ei, iar la sfarsitul lunii mi-a demostrat ca s-a descurcat mai bine decat mine si un sfert din suma respectiva, erau economii...
Falimentuuuuuu . Se duc la Palazu` si parintii si vecinii ).Ar fi tare sa fiu singura acasa o lunaaa.iti dai seama ce ar fi la mine in casa?)))))
Mi-ar fi foarte greu in locul parintilor, nu cred ca m-as descurca...mai ales cu banii
Eu una da. m`as descurca...deja ma ocup de o parte din afacerea familiei... dar tot mai bine e sa ai pe cineva in spate care sa te dirijeze
anonim_4396 întreabă:
patrizia696 întreabă: