Si mie mi s-a intamplat la fel. Ori incerca sa te faca geloasa ori chiar s-a distrat si voia neapar sa-ti spuna.
1)I-as fi spus ca am treaba
2)''Daca ai fi intre-adevar prietena mea m-ai intelege''
3)Las-o o saptamana si o sa-si revina daca nu...nu te merita
Nu stiu ce sa-ti spun. Si eu am avut un caz in genul asta. Si tot ce am facut a fost sa imi fac alta prietena. Si dupa ce am stat ceva timp su ea (prietena noua). am dormit la ea. glumea. ne distrat. ea a devenit FOARTE gelosa. Si nu mai stiu cum am deschis subiectul si a inceput sa`si ceara scuze. Dar, daca nu face si cu tine la fel, trimite`i un mesaj in care sa ii spui ca nu mai vrei sa mai ai nici o legatura cu ea. si sanu te salute cand te vede. si nimic. apoi asteapta raspunsul ei. sa vezi ce zice :* imi spui tu alta data ce ati facut sau daca da roade planul meu. :* te pup iubita :* succes!
Pai o relatie de prietenie cu gelozie nu suna foarte bine.Probabil ca se simte inferioara fata de tine sau poate crede ca tu ai vrut sa o faci geloasa cu celelalte prietene ale tale si a incercat sa ti-o ia inainte.Nu stiu ce sa zic deoarece nu stiu care a fost relatia voastra inainte. Oricum trebuia sa fii sincera si sa ii spui direct : Te rog nu imi mai spune tot ce ai facut deoarece ma simt ciudat, mi-as fi dorit si eu sa fiu acolo cu voi, chiar incerci sa ma faci geloasa? Am crezut ca eram prietene. Ii poti trimite chiar acum acest mesaj sa vezi ce iti va raspunde, incearca sa nu va certati nu fi dura. SI NU UITA FI MEREU SINCERA! Sper ca ti-am fost de folos :] * bafta*
Alexbrg21 întreabă: