As impusca manelistul si crocodilul, cat despre bani as lua guma. Asta depinde, ca la inceput am inteles ca le, adica animal, atunci as fi scris ca i-as impusca pe toti.
Hmm...as impusca crocodilul si pe manelist l-as ameninta cu pistolul la tampla sa imi cante ce vreau eu. Si daca mi-ar place i-as da un leu....si mi-ar mai ramane si 2 gloante.
Ii cumpar manelistului o ultima tigara(de un leu) impusc crocodilul cu 1 glont Iar dupa acea impusc manelistul de 2 ori sa ma asigur ca ii mort
Eu unu asi imipusca cu toate gloantzele manelistul... dupa care iau leul si mai cumpar un glont si trag si in crocodil sau... il mituiesc pe crocodil sa ma lase in pace
As pune manelistu sa cante, i-as da un leu - desi e cam mult "la valoarea lui", apoi as impusca crocodilul, mi-as face niste pantofi misto - ca sa ii arat manelistului ca exista si altceva decat ciocate de lac si daca se ia de familia mea il impusc si pe el. Ce zici, e bine? A, si imi mai ramane si un glont!
As ameninta crocodilul si manelistul ca ii impusc daca nu se lupta pana la moarte. Cu un leu imi cumpar popcorn.
Sunt mai pacifist si economic de fel Niciun glonte irosit.
Eu as impuska manelistul k trei gloante si in timp ce crocogilul il msnsnca eu iau leul fug si imi iau apa ca sa ma linistesc
Schonel întreabă: