Pai din moment ce puni intrebare asta nu te poti muta, Hei, colegilor- a zis ca in si in toata scoala isi bat joc, nu doar din clasa. Sa se transfere la alta scoala? Asta nu e o decizie doar pentru ea.
Eu le-as da peste nas, de ex cand comenteaza ceva, da-le o replica putin mai filozofica, am zis putin, deci o replica pe care ei sa nu o priceapa, ca se vede ca is prosti.
Fii atenta de ex la un serial. The Nanny, acolo ''Niles''-the butler tot timpul are replici mai smechere, dar fara vulgaritate si chiar iti dezvolta creierul de a spune replici. Uite linkul ca sa vezi episoadele, serios ca sunt si scurte, numa 23 de min un episod, si mai tot filmul contine replici. http://tv.blinkx.com/show/the-nanny/BiacbdNhIgkuaH1F-TvB_MlyeWU#s1e3;) Multa bafta
Sincer, mi-as vedea de scoala ca totusi mergi sa inveti nu sa iti faci prieteni.Si cand s-ar lua de mine ori nu i-as baga in seama ori le-as intoarce vorbele spunand ceva urat despre ei dar fara cuvinte vulgare. M-as preface ca nu-mi pasa ce spun si cu timpul o sa inceteze.
Asi spune ca viata e o curva...stai asa, chiar e, doar ca tu ai aflat asta ceva mai devreme...naspa.
Sa stii ca si si eu am aceiasi problema si ma gandesc cu teama sa incep noul an scolar.
Descopar motivul pentru care isi bat joc de mine si as incerca sa ma schimb putin.Iar daca nici asa nu merge, atunci, problema numai e la mine ci la ei si as incerca sa vorbesc cu diriginta.insa daca nici asa nu merge, m-as muta.
Sincer ori as incerca sa ma alatur lor adica sa am acelasi comportament ca ei sau ma transfer
JustAKiss întreabă: