| Onetwthree a întrebat:

Ce ati face daca ati sti ca peste un an e sfarsitu lumii? Fiti sinceri!

Răspuns Câştigător
| JustMe a răspuns:

Nas mai invata nimic, mas distra la greu si as vrea ca fiecare zi sa fie diferita, sa fac tot ce nu am avuta curaj sa fac si sa petrec

18 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Un an are multe zile.Prin ultimele zile de viata ale mele as pune de o petrecere(desi nu sunt fana) si as invita toata "satra":rude, vecini, prieteni, dusmani(rolling on the floor), straini.Ar fi o paranghelie...Prima si ultima

| Silvia a răspuns:

Pai...as face orice imi trece prin cap.Nu m-as mai chinuii sa invat, nu m-as mai enerva ca profa de chimie mi-a pus 7 cand eu stiam de 8, muuulte lucruri as face.big grin
As fi sincera cu absolut toata lumea, as iubii mai mult, as ierta mai usor, as traii din plin.big grin
star

| madalicious a răspuns:

Hmmm...as profita de timpul ramas sa fac lucruri pe care in viata nu am avut tupeu sa le fac de exemplu. i-as trage una la familie unui fost coleg care m-a necajit mult timp.as incerca sa fiu mai miloasa, sociabila, mai receptiva la lucruri noi...mai multe lucruri care daca le-as enumera te-ai plictisi citindu-le.asa de multe lucruri as face.crying

| daii a răspuns:

Pff...sunt foarte foarte multe lucruri. Dar in primul rand, i-as marturisi cuiva ca il iubesc cum imi iubesc viata, dupa aceea sa stau cu familia mea si sa le spun cat de importanti sunt pentru mine, iar dupa aceea.as vrea sa fac dreptate si sa ajut oamenii.

by daiiwinking

| MM a răspuns:

Nici o zi n-ar mai semana cu alta.As face tot ce n-am avut curaj si timp sa fac, as face tot ce am amanat 'pentru mai tarziu'. Nu cred ca mi-ar ajunge un an pentru toate.

| Bia:X a răspuns:

As merge in spania la un fost coleg happy as vizita grecia, norvegia... apoi m-as arunca din avion cu parasuta, as aduna toti fostii si actualii colegi si ne-am distra pe cinste... as lasa cu ochii in soare vreo 2 3 baietilaughing, in fiecare seara as sta pe iarba admirand stelele:*:X, nu as mai invatahappysi multe altelehappytu ce ai face?

| Jonsdottir a răspuns:

Nu as face nimic pentru ca o meritam! Cate am facut cu planeta asta, saraca... sad

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Nefiind in aceasta situatie chiar nu stiu ce as face...cum as reactiona... oricum mi-as petrece timpul cu familia.

| Onetwthree explică:

Ce as face? Eheee! sunt prea multe de spus si doar un an.
Nu stiiu, sa face orice mi-ar trece prin cap. Fara scoala! Fara reguli! As face tot ce n-am facut pana acum...blushing

Daca tot e ultimu an, sa fie cel mai crazy!winking

| Lucifer666 a răspuns:

Eu cred ca as incerca sa ma impac cu toata lumea...; sa ma casatoresc cu iubita...si dupa poate sa vina sfarsitul...

| salamior a răspuns:

As petrece din plin!
Orice mi'ar trece prin cap, aia as face!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As face clatite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As linge tigaia de clatite a lui bent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Harciog, cu o conditie: sa o lingi in limba romana literara, nu in dialectul agramat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as duce sa culeg capsuni in Spania, ca mie nu-mi plac clatitele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Furni, crezi ca mai ai loc de mine? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bent, ia baga cam tot ce vezi la mine. Absolut tot ce nu-ti convine.In afara de gramatica sint enorm de multe alte chestii mult mai nasoale dar sa mor daca ma supar. Poti s-o postezi ca intrebare.In cazul in care vom fi la un concurs te asigur ca voi fi mult mai atent. Pina atunci insa tot caut ceva neclaritati sau greseli de orice fel la tine dar, sa fiu al naibii, daca gasesc...Esti "perfect"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N'as face absolut nimic, mi'as trai viata ca si pana acum.

Întrebări similare