Ne'am intalni toti 3 si acolo aflam adevarul!
adica daca numai ea sa da la el ...sau si el la ea
As discuta cu prietena mea si i-as spune ca nu-mi place ca se da la prietenul meu, si daca vrea sa mai ramanem prietene, sa se abtina! Aa si daca ar fi cea mai buna prietena, nu cred ca ar face asta.Nu?
Nu are cum sa se dea la iubita mea, fiindca de asta e cel mai bun prieten de-al meu. Stiu ce-am ales, si am pretentii f. mari si sunt f. precaut cand imi aleg prietenii.
Si daca prin absurd, s-ar intampla asta, cu siguranta inchei relatia cu el fiindca asta ar insemna ca nu ma respecta.
Nu ar face asa ceva dar daca intr-adevar ar face leas lasa pe ei amandoisi daca el ma va iubi va veni la mine nu ar sta cu ea
Buna, as purta o discutie serioasa cu prietena mea cea mai buna, i-asi spune ca nu e frumos ce face, ca imi iubesc iubitul, si ca nu e corec, mai ales daca e prietena adevarata, ma respecta pe mine si relatia cu iubitul meu...
Din anturajul meu de cei mai buni prieteni(3) am vorbit asa noi intre noi si cel mai a avut 3,, prietene,, toate iau dat papucii inainte sa le cunoasca rasteul...deci eu nu-mi fac probleme pentru asta
Nu stiu
k daca ea stie ca sunt q` el...
le fac un scandal monstru...
depinde sh de starea in care sunt...nu stiu ca nu mi s-a intamplat asta niciodata dar daca ma iubeste o sa faca ceva sa ne impacam eu stiu...
O iau de par pe fata aia numai si ii fac o faza jenanta in publik iubitului meu
Rebe97 întreabă:
karinyyyyy întreabă:
DodyDody întreabă: