| z1k a întrebat:

Ce ati face daca doctorul va va spune ca veti mai avea de trai 1 luna, ce ati face in acea luna, cum ati reactiona la vestea data
Cel mai bun raspun primeste funda!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai,cred ca e ft.nasol cand sti ca ai zile numaratesad in primul rand as merge la biserica, m-as spovedi... apoi mi-as lua ramas bun de la toti.mi-as trai ultimile zile din plinhappy.as vizita locurile cele mai tragi. oricum, as spera la viata si in ultimul moment, chiar si in ceasul mortii astept ca se va intampla un miracol.o cunostiinta a murit, de cancer la doar 16 ani.asta m-a facut sa-mi iubesc mai mult viata si sa ma bucur de ea happy

| AndyLavy a răspuns:

MI-as trai viata cum am facut-o pana acum. singurul lucru pe care l-as schimba ar fi sa stau tot timpul cu prietenul meu, in cazul in care momentan nu ne vedem atat de des, deoarece suntem din orase diferite. In rest ce as putea sa fac? daca as incerca sa gasesc o modalitate de a ma "vindeca" as pierde timpul, si ar fi inutil.

| swordfish a răspuns:

As face o vizita pana in SUA sa imi indeplinesc visul sa conduc un Muscle Car, o inchiriam si traversam SUA de la ocean la ocean impreuna cu o fetiscana si daca tot sunt acolo o sa ma duc la un poligon sa trag cu niste arme, de preferabil sa il intalnesc pe FPSRusia si sa ma lase sa folosesc ce vreau eu.
Alte lucruri pe care le-as mai face, l-as bate pe unu de a fost cu mine in generala, i-as spune unei fete de care imi place ce simt pentru ea, sa sar cu parasuta de la peste 10 Km inaltime, sa ma duc intro padure padure tropicalasau pe o insula tropicala, s-al intalnesc pe Eminem si Ice Cube si sa le multumesc parintilor pentru tot ce au facut pentru mine.

| Letticia a răspuns:

Mas duce in locurile in care nu am fost, as merge la biserica.Nu as mai sta acasa.Mas bucura de viata cat o mai am.

| Wenx a răspuns:

1 lucru as incerca sa gasesc ceva care sama ajute sa mai pot trai daca nu si nu
as face absolut tot ce vreiam eu sa fac o viata. fara frica...)
Si nu in ultimul rind trec si pe la biserica )

| Seeniorita a răspuns:

As inebuni! Dar totusi cred ca as vizita Paris, New York, Rio de janero si as merge sa sar cu parasuta, sa fac bungee jumping si... cam atat. Sper ca nu voi avea parte de o asemenea prescriere! Dar tu ce vei face?
big grin

| z1k explică (pentru Seeniorita):

Ei bine cred ca as face un mare imprumut in banca si mi-as trai restul zilelor intr-o vacanta exotica cu multa iarba :p prietenii alaturi de mine un harem de fapt in fiecare camera laughing mda... sper sa nu se intample

| Seeniorita a răspuns (pentru z1k):

Nu ar trebui sa iei un imprumut bancar mare. Dupa moartea ta, pe capul parintilor vor ramane datoriile. Cu partea despre prieteni sunt total de acord. Chear daca as pleca intr-o vacanta exotica, cu prietenii... prefer sa imi traiesc viata intr-un mod obisnuit : mergand la scoala, facindu-mi temele...
De acord?happy