N-ar fi prea mare diferienta
N-ar fi nici mai bine nici mai rau
M-as descurca si singura, pana la urma asta e esential sa inveti ca singurul pe care te poti baza esti tu
Am fost multa vreme fara niciun prieten si mi-a fost destul de greu. Totusi am supravietuit. Singuratatea este destul de dulce si de multe ori m-a ajutat. Dar niciodata nu mi-as dori sa imi pierd prietenii. Ar fi o pierdere prea mare.
Daca nu ar exista prietenia, nu ar exista loialitate si bunatate in lumea asta.Eu cred ca m-as simti foarte singura fara prietenii mei.
Thealchemist şi mai mulţi: să ştiţi, nu este vorba de mine. Mie prietenii îmi sunt puţini dar adevăraţi. Vroiam să văd şi eu ce cred alţii.
Depinde cum esti obisnuit. Eu de exemplu am avut in fiecare stadiu(gradinita, gimnaziu, liceu, etc) cate o singura prietena pe care m-am putut baza la orice ora. Nu am nevoie de o multime de,, prieteni" care la necaz nu te mai cunosc.Sunt foarte fericita asa pentru ca nu are cine sa ma sape.
Nici pentru mine prietenia nu semnifica mare lucru, pentru ca in ziua de azi rar gaesti oameni sinceri si loiali.Eu una am fost inselata de foarte multe ori de acei prieteni,, buni". Pe de alta parte, iubirea reprezinta totul pentru mine! Iubirea si familia!
Dar sunt ei prieteni adevarati, daca sunt linga tine numai cind au ei nevoie?
Daca te folosesc nu se pot numi prieteni. poate amici, dar prieteni prea mult spus. Prietenul adevarat iti este alaturi si la bine si la greu. Nu, numai atunci cand ai dreptate ci si in momentele in care gresesti... Eu am o singura prietena si cred ca-mi este de ajuns, (prietena, nu amica, sa nu se faca confuzii).
M-as simti dezamagita fata de mine, la gandul ca nu am vreun prieten, pentru ca prietenia adevarata nu poate fi inlocuita cu nimic din lumea asta.
Am multi prieteni printre care putini sunt adevarati prieteni care nu te lasa al greu si te ajuta ...nu ca ceilalti care te ajuta cand au si ei de castigat si daca nu nici nu te baga inseama. prieteni adevarati stiu sa tina secrete lor poti sa le spui orice. Sfatul meu e sa ai prieteni putini dar adevarati in care poti avea incredere si care ajuta al greu.