Simplu, iash sp baiatului la care tin ca pur si simplu am dorit sa il fac gelos sa vad kit de mult ma iubeste si daca poate trece peste asa ceva, si cum va reaktiona dupa sau ca a fost o distraktie de moment sub influenta alkoolului... altceva nu mai stiu, poate nu te va ajuta aceste sfaturi dar vezi si u deja, bafta
Pai.sincer nu cred ca m-asi combina cu un baiat l care nu tin! Poate ca m-asi cumbina cu unul pe care nu il iubesc dar il simpatizez totusi! Deci... daca asi pune problema asta...nu prea inteleg dar totusi, daca te-ai combinat cu un baiat la care ti, si cel care ti ar afla inseamna ca nu ii pasa.nu vad care e problema daca a aflat cel la care ti tu! Pt ca daca te placea si el poate erati impreuna, sau daca tineai la el cu adv nu te mai combinai cu altul
În general, băieţii/bărbaţii se cam prind dacă partenera ţine la ei sau nu.
Eu unul mă cam prind după maxim o săptămână.
Ce-aş face eu? Mi-aş cere scuze că i-am ocupat timpul degeaba şi mi-aş vedea de treabă.
Dacă încearcă să mă mintă, îmi calc pe principiul meu potrivit căruia "mereu rămân prieten cu fostele" şi refuz să mai am vreodată de-a face cu ea orice ar zice sau ar face.
Nu am nevoie de mincinoşi în viaţa mea.
Eu as vb serios si sincer cu el si i-as spune ca am avut o relatie cu el pentru ca nul puteam rani refuzindul de la inceput
Normal ar fi sa continui relatia in care te afli. Si mai normal ar fi sa nu te implici intr-o relatie pana cand scapi de pasiunea aia fara rost pentru alt baiat. Nu cred ca ti-ar conveni sa stai cu un baiat care sta toata ziua cu mintea la alta fata. De asta e necesara o vreme de pauza dupa o despartire sau dupa ce te resemnezi cu privire la o iubire.
anonim_4396 întreabă: