| Crypt a întrebat:

Ce ati face in locu meu daca diriginta/dirigintele v-ar spune in fata toatei clasei ca suneti un copil traumatizat si sa prinda necaz pe voi nu stiu cate luni si eu sa plang si cica a crezut ca sunt un copil actor care plange la comanda chestile astea se discute in particular nu de fata cu toate clasa nare voie sa ma traumatizeze.

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Exprimarea ta este ambiguă, și din păcate nu am putut să înțeleg în totalitate ce ai dorit să zici.
Ceea ce am înțeles eu, este că Doamna Diriginte te-a numit „traumatizat/ă" pentru că a crezut că tu nu ai părinți și că minți atunci când afirmi că ei locuiesc la țară.
Comportamentul ei nu are justificare, oricât de nervoasă ar fi fost.
O putem înțelege, însă nu o putem aproba.
Probabil a fost deranjată de faptul că tu chiulești foarte mult, că părinții tăi nu se interesează de rezultatele obținute,și de aceea susține că TU nu ai părinți.
Probabil este o glumă de prost-gust, o ironie, sau chiar o convingere de-a ei, văzând că părinții tăi nu-și fac apariția la școală.
Vorbește cu părinții tăi, explică-le în detaliu ceea ce s-a întâmplat, eventual te poți adresa și conducerii școlii (Domnului/Doamnei Directoare), deoarece atitudinea ei nu este în conformitate cu regulile bunului-simț, având circumstanțe agravante dat fiind faptul că a făcut Pedagogia și Metodica înainte să devină Cadru Didactic.
Baftă!

| MarrieMarie a răspuns:

Mai spune o data si cu punct la sfarsitul propzitiilor ca n-am inteles nimic.scuze

| Crypt explică (pentru MarrieMarie):

Ce ai face daca diriginta ta. Te-ar face de ras in fata clasei adica sa te faca, sa plangi ca cica minti ca nai parinti si eu am inceput sa plang i-am spus ca ei stau la tara si nu pot mai ma duc si eu in vizita la ei ea cred ca intentionat nu ma credea ca avea necaz pe mine.
Si chiulesc la fiecare ora de romana si am dat tezza

| MarrieMarie a răspuns (pentru Crypt):

Diriga ta e o proasta.in primul rand nu are voie sa faca asa ceva.tu ai parinti doar ca sunt la tara.sa stii ca eu cand eram mica parintii mei stateau la oras iar eu la tara si nu zicea nimeni nimic.in niciun caz, nu e frumos ceea ce a facut diriga ta.E VIATA TA! Bafta! pai, spune-i doamnei tale de romana ca in ora de dirigentie sau in alta ora sa iti dea si tie teza.

| MarrieMarie a răspuns (pentru Crypt):

Funda? plss

| deeDEE1269 a răspuns:

Tu te plangi de diriginta sa vii la ora la noi sa vezi cum un profesor daca te uiti la el spune mai mafiotule mai derbedeule de ce te uiti asa la mine sa ma intrerupi ne face in tot felul.Am fost 3 clase din scoala care face ore cul el la directoare si au spus ca ii trebuie o dovatalaughinglaughing cea mai mare prostie spusa de o directoare.Noi vazand ca directoarea nu face nimic am inceput sa comentam la el cand ne injura sa tipal la el si a chemat o data directoarea si i-am zis cum ne trateaza el asa o sal tratam si noi.La fel fa si tu dar ai grija sa nu-ti distrugi nota la purta.Bafta