| Deea_2581 a întrebat:

Ce ati face intr-o zi de noiembie cu soare cum e astazi (la mine) am chef de iesit pe drumuri. Locuri de facut poze? Chestii. de fete. voi ce ati face? dau fundia la cele mai nebune ideei:*

Răspuns Câştigător
| Delire a răspuns:

As face un sondaj de opnie cu prietenelelaughing) si alege'ti voi intrebarearolling on the floorlove struck chemati mai multi prieteni si face'ti party, te combini cu un baiat si peste o ora ii dai papucii, vb cu prietenele tale care va gasiti prima un prieten, face'ti misto la tel, va udati laughing va apucati de cantatrolling on the floor sau incercati sa jucati o piesa de teatru... una filmeaza si voi jucati, si sa vezi ce*o sa va distrati cand o sa va uitatirolling on the floor

4 răspunsuri:
| Sun life a răspuns:

Pai afr. clarhappy pozebatting eyelashes intre frunze, intre copaci, in locuri in care pozele ar iesi super si putina imaginatiee...love struck.as ieshi cu prietenii si mas distra.glume cehstii, farse la telefon.laughinglove struck. sau intr-un parcalaughing am chef sa ma dau pe topogan!laughing. succes!

| Addddda a răspuns:

Heihee hee unde unde sunt muuuuuulte frunze smug acolo ar fi frumos sa-ti faci poze thinking de toamna :d. Eu ce asi face? muuulte laughing ca de ex asi iesi cu prietenu la o plimbare, sau cu prietenele prin oras thinking in orice caz distractie placutaa >:d

| Ana_4223 a răspuns:

Sa iesi cu prietenele tale sa va imbatati sa va duceti in mall. panarama etnobotanice.baieti.Funda te rogg

| Geo_6889 a răspuns:

Mias lua 2 dintre cele mai bune prietene si as merge in oras sau la iarba verde:X
daca chiar vrei nebunie atunci recomand weedshopu laughing atuncia poate fi orce vreme ca nu mai conteaza