As zice toate secretele care le am tuturor persoanei care o iubesc etc.si as face tot tot ce vreau as intra in restaurante fac panarama adica fac tot ce vreau ca si cum nu ar fi legi ca daca mor intru in magazine iau si plec sau nu stiu orice vreau da apoi daca as afla ca nu mai mor mas omora oricum
Nimic extrem.Ar fi o zi normala. M-as duce chiar si la scoala
Nu mi-as lua adio de la nimeni ci as incerca sa le intiparez cat mai bine chipurile in sufletul meu
As fi trist si ingandurat si vestea aceasta nu trebuie sa o stie nimeni, pentru a ramane vesnic in sufletele celor ce m-au iubit.
As manca 3 shaorme, as face dragoste cu logodnica mea toata ziua si in timpul acesta as asculta Queen .
I'as da o bataie lu Clau sa o bag la ortopedie, sa mor linistita. As cumpara cate o floare pentru cei la care tin, apoi as merge cu tupeu la baiatul pe care il plac, l'as izbi d perete si POATE l'as saruta (d unde atata curaj?). As pupa'o pe mama:X:X si as vopsi ceva in mov si as asculta My L. O. V. E si astept moartea
Buna.
As petreceo alaturi de iubitul meu, parinti si sora mea.
Si ultimele momente as vrea sa mi le petrec alaturi de sisu meu
M'as iubi cu cineva dimineata, as face un show de zile mari cu familia si prietenii, apoi seara m'as iubi din nou cu aceeasi persoana
Sex, as bea mult mas distra, as face raw la toti care mi-au facut, si as face se x in pubilc
Asi sta toata ziua cu mama si tata si asi petrece cele mai frumoase clipe cu ei
Pai...as iesi toata ziua cu prietenii in oras si as vizita locurile unde nu am fost... iar seara as sta cu parintii la televizor si as manca popcorn
As petrece ziua intr-un mod de neimaginat, cu prietenii mei, cu persoana iubita, sau pe cea care o plac.as face lucruri nebunesti.pentru ca as sti ca nu mai pot sa o fac niciodata, si ca este singura mea sansa.as fi mai indrazneata ca niciodata si mi-as face toate naravurile.cred ca daca ar fi ultima zi din viata mea sa o stiu, o voi petrece fastuos, ca nici o alta zi din viata oricarei persoane!
Eu mias petrece toata ziua cu baiatul pe care il plac I-as face acea zi, cea mai frumoasa dintre toate m-as dezvirgina Macar sa stiu ca mor fericita As fuma cateva tigari...Asi da o petrecere, si m-as saruta ore in sir cu baiatul pe care il plac. Hmm Iar la sfarsit as bate o colega de sa ii sune apa in cap Cam atat
Multe : as merge cu prieteni in parc, m-as saruta cu prietena mea toata ziua etc
Eu as petrece ziua alaturi de persoana draga si as profita de ultimile clipe din plin, sau as merge undeva sa admir o priveliste care sa-mi ramina in amintire...
M-as duce si i-as zice fetei pe care o plac cat de mult ar insemna pentru mine sa imi acorde macar putina atentie.
Mi-as face curaj sa fac tot ce n-am facut pana acum si i-as spune fetei pe cere o plac ceea ce simt pentru ea... si probabil as petrece ziua alaturi de ea :-x
As manca chipsuri... iubesc chipsurile, dar nu mananc dessi as mi-as lua la revedere de la prietenii mei cei mai buni care m-au sustinut intotdeaua si cu care am avut intotdeauna ce sa vorbim, i-as imbratisa si le-as spune ca o sa le fiu alaturi chiar daca ei nu o sa isi dea seama, Apoi m-as duce la sora-mea cu care nu am petrecut niciodata destul timp deoarece nu locuim impreuna, si la fratele meu pe care de asemenea nu l-am mai vazut din vara. Felicitari pentru intrebare, aveam nevoie sa ma descarc.
Profesoara de engleza ne-a dat exact tema asta. Eu cred ca cel mai probabil as scrie o carte cu gandurile mele despre lume si am si un roman pe care nu am apucat sa-l termin. Nu stiu daca as termina, dar macar cateva ganduri de as scrie care sa ramana in urma si care sa arate cine am fost si cum am vazut eu lumea. Atunci acele ganduri ar putea influenta gandirea altora, ideile lor despre lume, si poate, cu un pic de noroc, ar putea ajuta, macar putin, in crearea unei lumi mai bune. Eu nu stiu daca asta s-ar intampla, dar crearea unei lumi mai bune este visul meu si vreau sa incerc sa-l fac real chiar daca e ultimul lucru pe care-l fac.
AlwaysMe întreabă: