Pe robinson crusoie ca e recidivist.si pe johny deep, sa vad eu cum mai scapa iar ca in pirati din caraibe.si pe dan diaconescu sa transmita in fiecare seara cum ne c... m in tufisuri in trio!
As lua o persoana draga mie, l-as lua pe el :X pentru ca nimic nu ar conta dupa.
Pai, niste haine, cartofi piure, snitel de pui, salata de castraveti, inghetata de vanilie cu sirop de cirese, si pe Fat-Frumos tatuat din cap pana in picioare sa am ce admira .
Haine, carti de citit, ceva mancaresi un prieten sau 2(de telefoane, laptopuri nu zic pentru ca, daca insula e pustie nu am ce sa fac cu ele nu am unde sa le incarc
Mi'as lua iubitul,
telefonul mobil cu tot cu priza(sa nu se deskarce niciodata)
casa din temelii,
si magazinul Carrefour tot din temelii, ca sa avem provizii:p
fundita?
Deci As lua:
-pe EL (ca sa nu fiu singura :-ss)
-cortul
-saci de dormit
-pături
-haine
-mancare
-o carte care sa ne invete cum sa supravietuim pe o insula pustie
-pasta si periute de dinti
-cosmetice
Cred ca ar fi, totusi, de ajuns :d
Un album foto pentru a pastra amintirile
Creion si foi pentru a compune poezii/versuri
Buna!
Probabil c-as lua cu mine o chitara, multe poze cu cele mai importante persoane din viata mea, un jurnal si o carte pe care o ador.
Asta ar fi tot!
Bye!
3 sticle de vin, un pachet de carti de joc si o umbrela pentru orice eventualitate.
Eu as lua familia, prietenii,(calculatorul da degeaba )si cam atat, mancare gasim noi, de distrat ne distram cum putem si cam atat...
P. S.:app de cei care isi iau periuta de dinti ...va spalati cu apa din mare sau ocean?
De multe ori ma gindesc la intrebarea asta! si daca ar fi sa ma trezesc dintr-o data pe o insula cu zicem trei fete si doi baieti(prieteni)as lua cu mine o carte care sa descrie toate plantele din jungla si folosinta lor, as imi lua niste unelte(cutit{cit mai mare} secure, un arc cu sageti si o sulita)si un panou cu energie solara, un laptop cu conexiune la net si multe prezervative pentru... fete si {conexiunea}cu ele ca de... ce o sa faci altceva pe o insula pustie decit sa te ____ pa pa(am spus ca am gindit)bafta
Iubitu pasta si periuta de dinti pentru mine astea sunt lucrurile cele mai bune
Tigari, TIGARI si un avion cand ma plictisesc sa am cu ce ma intoarce:d funda?
2 fete, cel mai bun prieten, mancare, o sticla de vin...si o sticla cu un mesaj in ea