Mărţişor. de 1 martie asta se dă, ciocolata se poate oferi şi în restul zilelor din an.
Sinceră să fiu, aș opta mai mult pentru un mărțișor.
Adică, îi poţi oferi unei fete în fiecare zi câte o ciocolată, însă un mărțișor i-l poți da doar o dată pe an.
Martisor. Doar o data pe an se da. Ciocolata o poti primi/da si dupa sau inainte.
Dacă stai în dubiu și nu știi ce ai putea oferi fetei dragi, îi poți dărui și ciocolată ca... mărțișor, dar trebuie să-i adaugi neapărat șnurul alb-roșu, doar ăsta e simbolul!
Eu nu dau nimic la nimeni, asa ca nu stiu sa raspund la intrebare... de fapt eu am intrat aici pe postarea ta numai si numai sa-i dau floricelei de primavara o scrisoare dedicata, ca am inteles ca tot intreba de mine cand mi-era lumea mai draga (in alta parte). Ma scuzi ca nu ii dau direct in mesagerie scrisorica, da' e ciufutzica floricica asta, nu lasa asa, orice junior nasparliu, sa-i trimita mesaje. Ce ti-e si cu setarile astea, dom'le! Deci:
Floricica, am intrat si eu aiurea, sa-ti urez o primavara mirobolanta, in stilul meu caracteristic de care te-ai bucurat prea devreme ca ai scapat! :)) :x
http://i.imgur.com/WPPZPH0.jpg
Si credeai ca ai scapat
De marinarul turbat,
Ce impleteste martisioare
Pentru doamne, domnisoare,
Si le trimite pe toate
Din zari albastre ciudate,
Unde-si duce mutu iapa
Si Hombre isi paste capra.
D'aia si eu intra-i pe aici
Sa vad draga ce mai zici
Si pentru ca mi s-a facut dor
Am sa-ti dau un martisor.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=znptyp4apW0
Las-o Hombre, ca e la scoala azi, cu sutienul plin de intzepaturi de la boldurile cu care i-au infipt baietii cu mana tremuranda in piept diverse chestii
Sa mai zici ca nu sunt masochiste profesoarele de 1 Martie...
Nu ca-i desteapta profa, si-a pus sutien de tabla.
Ecce homo! Văd că ambii vă țineți de șotii!
Uite si la Hombre în ce mă...costumează !
Noi ne tinem de sotii mai mult pe faiz, aici intram numai cand simtim ca ne-am prostit de tot
Ciocolata este un cadou pe care nimeni nu il refuza, dar maine fiind 1 Martie, din punctul meu de vedere, un martisor ar fi mai frumos.