| EmaEmax a întrebat:

Ce-ati prefera? Frumos/frumoasa dar nu foarte destept/desteapta sau invers uratiel/uratica si inteligent/inteligenta? Argumentati daca puteti!

10 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Ultima varianta, evident, in ceea ce ma priveste. Conteaza 90% lucrurile pe care le am in comun si pe baza carora pot conversa cu persoana respectiva, decat felul in care arata. Daca te referi in mod special la o relatie, singura "cerinta" in ceea ce priveste aspectul fizic este ca persoana sa fie ingrijita (strictul necesar, fara exagerari), insa asta e, sau ar trebuie sa fie, ceva firesc.

| anss23 a răspuns:

In primul rand, cred ca frumusetea este relativa, pentru mine o persoana inteligenta/frumoasa pe dinauntru este frumoasa si in exterior.Dar daca pui problema mai simplist, as alege cu siguranta o persoana "uratica", dar inteligenta.Frumusetea trece, plus ca nu exista lucru mai rau decat sa incepi o relatie cu cineva doar pentru ca arata bine, iar mai tarziu sa descoperi ca sub acea "masca" a frumusetii se ascunde o personalitate opusa.

| ComatoseWine a răspuns:

Frumoasa,dar nu maxim de inteligenta.Motivul? Intotdeauna am avut probleme cu fetele inteligente, mereu ne cam certam.
Plus ca eu sunt o persoana superficiala si prefer aspectul exterior in locul "sufletului bun" si inteligentei:d

| positivity a răspuns:

Știi, nu e vorba ce prefer şi ce urăsc. E vorba despre atitudine şi personalitatea adevărată.
Până la urmă, să recunoaștem, toți ne îndrăgostim de persoanele care arată bine, iar după de inteligența sa.
Însă, pentru mine, e mai important să ai ceva în căpșor decât să arăți precum o barbie idioată.

| William a răspuns:

Sotia sa fie frumoasa si proasta si amanta frumoasa si desteapta.

| Dariusuu a răspuns:

Draga mea Ema, nu conteaza cat de frumos, destept, urat, inteligent esti.

Conteaza din ce unghii este vazuta propria persoana.

Te pup.

| facepalmlol a răspuns:

M-am saturat de specimenele alea care au un ambalaj superb, dar in interior e invazie de prostie, deci cred ca e destul de evident ce as alege.
Nu ai nevoie de alte argumente, totul se poate subintelege.

| Morrígu a răspuns:

Puţin din fiecare.

| Soowhaat01 a răspuns:

Bună!

Oricine își dorește ca băiatul/fata de lângă el/ea să fie frumos/ă și deșteapt/ă. Dar nu contează asta!

Contează ca să se înțeleagă bine, să aibă lucruri în comun.

NU contează dacă are bani, e sărac sau nu știu cum. Orice fată își dorește prințul care să vine pe un cal alb happy.

Pentru mine, aceste detalii sunt nesmenificative. Mie îmi place de un tip. Nu e tare bogat. E cum îmi place mie. PLĂCUT happy.

Mai contează să nu îți fie antipatic/ă.

Sper că te-am ajutat.

Te pup kiss!

| Pandaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

O bunaciune desteaptalaughing)