De la o colega; x o mandarina pe care scria te iubesc maxim; x cu pasta corectoare scria a fost misto; x aa si de la un baiat care ma place un trandafir; x tu? ce ai primit; x? funda?
Epai eu nu n. ca nu m-am int cu bytu dar o zis ca are ceva pentru me :X si de la colege........tot felul de prostiiii...:X:X:X
u?
O inimioara rosie micuta.
Si sa zicem ca a fost cadou si asta :
A venit un amic la mine cu 5 baloane si m-a intrebat daca il las sa se duca pana in dormitor. S-a dus si a scris pe un balon :Te iubesc mult printzesa.
Pe altu Nu o sa te uit niciodata
Pe al 3lea :La multi ani!
Pe al 4lea :Ai grija de tine.
Pe al 5lea : Imi pare rau ca nu putem fi impreuna.
Si cam atat
Tu ce ai primit?
Eu o sa aflu pe 8 Martie.Doamna noastra a vrut ca azi sa facem un schimb.Dar acum eram prea... Putini!{adica 10 copii din 25}
Deci n-am primit nimic. Poate-mi dati voi o imbratisare! Multumesc foarte mult TPU!
Un lantisor foarte subtire cu un pandantiv foarte frumos in forma de inimioara si un set de bratari, tu?
.cel mai frumos cadou care il poate primii o fata .
pai.el a venit la mine la scoala si credeam ca venise doar in vizita dar avea intr-o punga un marker, 3 cartoane, si o cutie de bomboane.
a scos markerul, a scos cartoanele.a scris ceva pe ele. apoi mi-a dat bomboanele si s-a intors cu spatele la mine si mi-a aratat cartoanele pe rand.
pe primul scria : "vreau sa iti spun ca te iubesc ENORM" pe al 2-lea " si cu ocazia sfantului valentin vreau sa iti pun o intrebare mai indiscreta" iar pe al 3-lea[ adica ultimul ]scria "vrei sa fi cu mine? [ p.s.: i love you!].
cam acesta a fost cadoul meu.
EL
Pai am primit o bratara de aur cu numele meu Un trandafir si o inimioara
Twister09 întreabă: