Si eu am inceput un roman si aproape l-am terminat.Eu zic sa-l publici.La urma urmelor nu conteaza care sunt sansele sa fie citit, pana la urma tot o sa-l citeasca cineva.Si chiar daca o sa ai 30 de ani pe atunci, o sa se stie ca l-ai publicat la 13 ani.O sa vina banii cu gramada de pe el.Sunt multi care vor sa fie scriitori si o sa-ti cumpere cartea ca sa stie cu cine au de-a face.Sa isi studieze rivala."Dusmanul, ca sa zic asa.Si intr-o zi o sa fii poulara, invidiata si admirata.Si bogata.O sa faci ce vrei cu banii.Si un sfat:fa si o continuare a romanului.Eu am in cap sa scriu 119 romane si toate sunt (adica o sa fie) grupate in serii.Mult succes!
Nu trebuie neaparat sa fii copil ca sa "nascocesti povesti tari". zi-mi tu un copil care a publicat o carte "tare". nu prea nu? cu totii scriem romane la 13 ani verifica prima data daca este ceva bun in romanul tau. Si asta o faci nu punando pe mama sa il citeasca, si pe cineva cu experienta. Si nu vreau sa te dezamagesc dar sansele ca romanul tau sa fie publicat de cineva sunt mici, foarte mici. Iar apoi sa il si cumpere cineva. Zero. Mai bine lasa povestile cu zane si citeste tu ceva inainte sa te apuci sa povestesti chestii inventate si probabil copilaresti. Bafta
Eu zic ca poti sa-l publici, nu cred ca iti zic aia ceva de varsta, numai sa fie romanul tare.Pana la urma o sa-l citeasca cineva si o sa le zica si la altii de el si aia o sa zica mai departe etc. si asa o sa inceapa sa se vanda.
P.S.Imi zici si mie ce se intampla in romanul tau te kudaaasaai