| OnnySky a întrebat:

Ce ati vrea sa fiti :
a)Un fraier cu prieteni adevarati.
sau
b)Un bogatas cu prieteni care te barfesc pe la spate.
Spuneti si de ce...:*:* cel mai cool raspuns primeste funda

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

Normal ca un fraier cu prieteni adevarati. Daca prin fraier te-ai referit la om sarac,(avand in vedere ca la a doua varianta e vorba de om bogat) atunci esti inca om si iti traiesti viata, mai cu greu, mai cu imprumuturi dar vei avea mereu ceva ce bogatasul nu va avea: prietenii te vor sprijini, vor fi acolo pentru tine si nu pentru banii tai. In orice caz, orice-ar fi la prima varianta, atat cat include prieteni buni, as alege-o! Banii se duc, prietenii nu!

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cred ca un fraier cu prieteni adevarati thinking Daca ai prieteni adevarati, ce iti mai trebuie altceva? N-ai zis "nici ca e sarac, nici ca e prost" deci ce am avea de pierdut?laughing

April
| April a răspuns:

Ony,sa stii ca niciun fraier n-are prieteni adevarati; oricat de buna educatie ar avea cineva,sau oricat de mult caracter,calitatea de fraier ispiteste sa fii ironic,cel mult ingaduitor, si sa profiti de prostia celui in cauza, indiferent daca acesta e sarac sau bogat.E greu sa fii prietenul unui fraier; chiar daca il ajuti incercand sa-i deschizi ochii, in lipsa ta tot ar deveni tinta sigura a smecherilor.Asa incat, as zice ca-ti trebuie multa ingaduinta pentru a fi loial unui fraier.Cat despre bogatas,crezi ca-i pasa lui de cei care-l barfesc? Si fraierul si bogatasul vor avea fara indoiala si prieteni adevarati,fie el si numai unul, ceea ce mi se pare indeajuns, fiindca nu cantitatea primeza in sfera aceasta ci calitatea; dar prietenul celui dintai trebuie sa fie mai rezistent la defaimare decat al celui din urma; fiindca ironia doare mai rau decat barfa provocata de invidie.Numai bine.

| SteauaNordului a răspuns:

Un bogatas cu prieteni bogatasi. prietenii care te barfesc asa nu merita acest titlu. Avand un rang superior poti avea prieteni din lumea nobila.
daca esti om de cuvant, serios, si drept, atragi de la sine respectul celorlalti. bogatasul cu prieteni falsi este si el un om fals care sufera de el gratuit, neserios, atragand invidii.

| papusa_2175 a răspuns:

Hmm...pai eu as alege,, Un fraier cu prieteni adevarati", pentru ca mai bine sa am niste prieteni adevaratzi decit sa fiu un bogatass.mama...nu stiu ink ce acolo sh cu prieteni falsi, care te birfesQ pi la spate, TE"njura etc.Prietenii adevaratzi====R E S P E C T!