| MariXD a întrebat:

Ce ati vrea sa fiti in lumea anterioara? cea mai amuzanta idee primeste

Răspuns Câştigător
| Diuutsuu a răspuns:

Barack Obama b-)

12 răspunsuri:
| Deny1333 a răspuns:

Mie mi-a ieşit rezultatul la un test că sunt bărbat. Am realizat că-s misogină când vine vorba să fiu eu băiat.
Deci, mai bine o oaie.

| Deny1333 a răspuns:

MadnessCaffe, şi eu ştiam că a greşit, dar am lăsat-o. Dacă ceilalţi au zis că vor să fie, n-au priceput întrebarea. Eu am vorbit la trecut. laughing

| MadnessCaffe a răspuns:

Stii ce inseamna cuvantul "anterior"?

Nu mai folosi cuvinte pe care nu le stii ca sa pari inteligenta.

Ce ai intrebat tu de fapt este "Ce at ivrea sa fiti in lumea trecuta?"

1.Nu exista "lumea anterioara" posibil viata anterioara.
2. Viata viitoare, nu lumea viitoare (daca la asta te refereai)

Se pare ca nici tu nici cei care au raspuns, respectiv Angel si dayna nu stiu ce inseamna acel cuvant.

On-topic : Crocodilozaur.

| MadnessCaffe a răspuns:

@Diuutsuu Eu nu m-am luat de nimeni ca nu stie sa scrie, ci ca nu stie ce inseamna cuvantul.

In al doilea rand sunt baiat, nu fata, daca va lipseste vreun cromozom nu e vina mea ca vedeti stramb.

Stiu sa scriu chiar foarte corect chiar daca uneori am mici greseli deoarece scriu repede nu stau cu ochii la tastatura 10 ore.

Am facut o critica constructiva, nu am dat cu toporul.

Daca nu stie sa se exprime de ce nu merge la scoala?

Pana la urma este vital sa stii sa te exprimi.

Una este sa cresesti un "space" (tasta) si alta este sa faci o greseala de exprimare.

Nu mai sariti imediat sa improscati cu noroi cand cuiva i se face o observatie pe drept.

Nu am nimic cu nimeni, daca aveam puteam sa te iau la misto, dar nu am facut-o.

P.S : In loc sa faci atata caz pentru lucruri marunte, ti-as sugera sa te preocupi de probleme mai mari din viata ta.

Bafta.

| Diuutsuu a răspuns:

@MadnessCaffe. Bai inteligento! Ce te iei de fata ca nu stie sa se exprime? Uita-te la tine ca nu sti sa scriilaughing "Ce at ivrea"...si oamenii astialaughing)oh go on

| Iustiina a răspuns:

Inna! Sa am concerte si sa dau autografe!laughing

| DizzyBulinute a răspuns:

Bai myKAY crocomata e sorik

| Miyukii a răspuns:

Cred ca tot eu, sau o supervedeta...

| Miyukii a răspuns:

Pentru MadnessCaffe am obervat dar n-am vrut sa zic nimic si am inteles la ce se refera katy.O mica greseala de exprimare, si ce? Toti gresim.winking

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| МŶĶÁŶ a răspuns:

Crocomaţă...