As rade! Il detest! Sincer, baiatul asta parca e fetita si toate copilele sunt morte dupa el. Ma mai gandesc si eu la faza cu lovitul in cap)
Aaaa...nimic. Probabil as face o poza, ar arata amuzant, cred ca sunt mai inalta ca el
Doamne toate cu bieber asta toate copilele de 12 ani mor dupa el, eu daca las intalni? haha la ce voce are i-as da doua pedale.
Cred că nici nu l-aş observa.Nu prea mă uit după oamenii care trec pe lângă mine.
Ias face greata si i-as face un avant cu un sut de-al meu de sar duce sub tranvai
Nu stiu cred ca as vorbi cu el, i-as cere un autograf, am face o poza... Mie mi se pare destul de simpatic.
Dar stai linistita ca nu te vei intalni cu el pe strada.
Eu daca te-as intalni pe tine te-as lovi eu cu o piatra in cap sau cu un bolovan ca sa-ti vina mintea mai bine la cap! Nu ai tu curajul asta nu te mai da mare!
Probabil as fi incantata sa vad un cantaret pe strada. Ca sa nu uit de intalnire... un autograf si o poza.
Mda.majoritatea baietilor spun ca e urat canta urat etc. toti zic asta pentru ca sunt gelosi [si'ar dori ei sa fie in locul lui JB:X]. nu sunt obsedata sau ceva de genu doar ascut cateva melodii si imi place cu arat.chiar e foarte draguttt.[a si daca lasi intalni pe strada m'asi baga in seama cu el asi face o poza si as cere un autograf. mi'ar placea sa ma intalnesc cu el si nu numai cu el cu orice vedetachiar daca nu sunt fana:*:*:*]
Uite de ce ma rid eu in hohote tare tare... LOL`
tu ai scis "Ce aty" ))ca intr-un sens ca ati, dar eu am inteles Ce Katy Ca eu ma numesc katy sh a m cre ca pi mine ma inte :LoL`
Daca m-as intalni cu justin biberon a doua zi ar fi dat disparut si peste 3 luni va fi gasit cadavrul lui ingropat intr-o padure (devil)
Ias fura inima, mas preface ca-mi place de el, apoi i-as sfarma inima in mii de bucatele
As incepe sa rad si sa ma holbez la el cat de mic e...sau cred ca as striga dupa el MR.Cap de Mop
Haha, ce va credeti voi mari cica: i-as da una in cap, sau las da disparut hai frate, ca asta nu se numeste "a ura pe cineva', asta se numeste invidie, si invidie de aia de roman.no offense .acuma nu vreau sa par obsedata, sau ceva de genu, chiar nu sunt.este dreptu nostru sa ne placa cate o vedeta, asa-i?(: dar nu cred ca trebuie sa reactionati asa.nu imi place tk, dar nu incep sa-i injur, sa spun ca i-as omori.de ex eu ii respect, ca au ajuns asa departe, si cu milioane de fani.asa trebuie sa procedati si voi, ceilalti, care nu va place alta celebritate.trebuie sa aveti bun simt, si putin respect.asa e frumos, macar din pctul asta de vedere, sa numai facem Romania de ras.
Bye (:
anonim_4396 întreabă: