| Roz a întrebat:

Ce aty zice daca lati intalni pe Justin Bieber pe strada? eu cred ca las lovi in caplaughing

28 răspunsuri:
| alleecsandra a răspuns:

L ai lovi in cap si l ai lua la tine in camera nu!?blushing
eu una nu sunt fanatongue

| Denisa a răspuns:

As rade! Il detest! Sincer, baiatul asta parca e fetita si toate copilele sunt morte dupa el. Ma mai gandesc si eu la faza cu lovitul in caplaughing)

| Anonima307 a răspuns:

L-as scuipa fix intre ochi laughing

| d33a a răspuns:

As vorbi cu el big grin

| JustMe a răspuns:

Aaaa...nimic. Probabil as face o poza, ar arata amuzant, cred ca sunt mai inalta ca ellaughing

| cetrist a răspuns:

Doamne toate cu bieber asta toate copilele de 12 ani mor dupa el, eu daca las intalni? haha la ce voce are i-as da doua pedale.

| unione a răspuns:

Eu l-as ignora... copil cordit ce e...

| Unique a răspuns:

Eu cred ca l-as scuipa in gura!laughinglaughinglaughinglaughing

| Tigrilă a răspuns:

Justin ca bieber... da ce v-ati face daca m-ati intalni pe strada? laughing

| Razvan a răspuns:

Nu cred ca l-as recunoastethinking Poate el pe minehee hee

| Silvia a răspuns:

Cred că nici nu l-aş observa.Nu prea mă uit după oamenii care trec pe lângă minehee hee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar nu am...il urasc da nu as face nimic, ma mai gandesc la treaba cu scuipatu in gura da laughing nu-s asa laughing

| MOONWalk_8865 a răspuns:

Ias face greata si i-as face un avant cu un sut de-al meu de sar duce sub tranvailaughing

| davidwarner a răspuns:

Nu stiu cred ca as vorbi cu el, i-as cere un autograf, am face o poza... Mie mi se pare destul de simpatic.
Dar stai linistita ca nu te vei intalni cu el pe strada.

| 009 a răspuns:

As trece pe langa el ca pe langa o persoana oarecare...nu st obsedata

| andrutza_5118 a răspuns:

Eu daca te-as intalni pe tine te-as lovi eu cu o piatra in cap sau cu un bolovan ca sa-ti vina mintea mai bine la cap! Nu ai tu curajul asta nu te mai da mare!

| Smileee a răspuns:

Probabil as fi incantata sa vad un cantaret pe strada. Ca sa nu uit de intalnire... un autograf si o poza.

| Lαααα a răspuns:

Ias pune piedica.laughing

| carmenutza08_4263 a răspuns:

Mda.majoritatea baietilor spun ca e urat canta urat etc. toti zic asta pentru ca sunt gelosi [si'ar dori ei sa fie in locul lui JB:X]. nu sunt obsedata sau ceva de genu doar ascut cateva melodii si imi place cu arat.chiar e foarte draguttt.[a si daca lasi intalni pe strada m'asi baga in seama cu el asi face o poza si as cere un autograf. mi'ar placea sa ma intalnesc cu el si nu numai cu el cu orice vedetawinkingchiar daca nu sunt fana:*:*:*]

| pauladrian a răspuns:

As face caterinca de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu si mai tare el se face ca e ceva mare hm

| KatyKat a răspuns:

Uite de ce ma rid eu in hohote tare tare... LOL`
tu ai scis "Ce aty" ))ca intr-un sens ca ati, dar eu am inteles Ce Katy big grinCa eu ma numesc katy sh a m cre ca pi mine ma inte :LoL`

| Nicolelenaa a răspuns:

Daca m-as intalni cu justin biberon a doua zi ar fi dat disparut si peste 3 luni va fi gasit cadavrul lui ingropat intr-o padure devil devil devil (devil)

| ParanoidKidu a răspuns:

I-as da doua scatoarge in fund

| Casandra a răspuns:

Ias fura inima, mas preface ca-mi place de el, apoi i-as sfarma inima in mii de bucatele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca las intalni pe jb as lesina nu glumesc si i-as cere un autograf, i-as spune sa inchida putin ochii si las saruta si el ma ia in brate si mergem si am trai fericiti pana la adanci bataneti

| MusicisMusic a răspuns:

As incepe sa rad si sa ma holbez la el cat de mic e...sau cred ca as striga dupa el MR.Cap de Mop

| SheCanFlyy a răspuns:

Haha, ce va credeti voi mari cica: i-as da una in cap, sau las da disparut rolling on the floor hai frate, ca asta nu se numeste "a ura pe cineva', asta se numeste invidie, si invidie de aia de roman.no offense big grin.acuma nu vreau sa par obsedata, sau ceva de genu, chiar nu sunt.este dreptu nostru sa ne placa cate o vedeta, asa-i?(: dar nu cred ca trebuie sa reactionati asa.nu imi place tk, dar nu incep sa-i injur, sa spun ca i-as omori.de ex eu ii respect, ca au ajuns asa departe, si cu milioane de fani.asa trebuie sa procedati si voi, ceilalti, care nu va place alta celebritate.trebuie sa aveti bun simt, si putin respect.asa e frumos, macar din pctul asta de vedere, sa numai facem Romania de ras.
Bye (: