anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce au tiganii de se tot leaga de toata lumea? pana la urma ce vor sa demnostreze? si vin si cersec de la noi ( copii de 15 ani) si daca nu le dai te ameninta tigancile cu puradeii lor de 7-8 ani care zic cand te mai prind te batlaughing

Răspuns Câştigător
| муℓιƒєx a răspuns:

Ce tare! Deci ca sa raspund la intrebarea ta sunt niste agramati si ne fac tara de ras! Vorbesc ca la usa cortului si vad ca acum multi se iau dupa ei (fiind romani se transforma in tigani cu comportamentul lor)Imi dai si mie o fundita?love struck
Si daca tot ai 15 ani da-mi si mie id-ul tau.:*

6 răspunsuri:
| Ąnnٱʒ a răspuns:

rolling on the floor, Sincer e amuzant, sunt ţiganii ce să le faci?

| TheGeorgeGeo a răspuns:

Frate esti barbat, daca mai zic cv bagai in p**** masi si fugi laughing

| BloodyBlade a răspuns:

Sunt niste prosti! Asta vor sa demonstreze!laughing

| sunetul a răspuns:

5% din ei sunt excepti.Adica poti vorbii cu iei.
95% au doar instincte animalice.
Sprit de haita.
Teritoriali
Se inmultec
etc.
Nu sunt rasist.Doar observ compotamentu.

| FredFlintstone a răspuns:

O zis s-o ling in *** si i-am zis nu ca esti raioasa

| AshEldo a răspuns:

Eu am fost blestemata de o fata ce-si tine in "marsupiu" plodul, eram intr-un grup de 5 persoane si ne-a luat pe fiecare in parte laughing si asta pentru ca nimeni n-a vrut sa-i dea un leu thinking
Ai dreptate,in legatura cu mucosii aia care te ameninta..."cand te mai prind" asta cand vor creste mari si tu vei fi "batran" iti vor da meciul,nu te uita niciodata pentru zgarcenia ta laughing
Oricum cele mai tari sunt cele care umbla cu cartile de tarot..."Hai,sa-ti ghicesc frumoas-o!" (se presupune ca ar trebui sa-i dam bani pentru compliment ca de ghicit o pate face si gratis ca sa te atraga) unei cunostinte i-a spus ca o sa aiba ca prieten un tip (ma rog,parea rupt din basm) dar nu-mi aduc aminte ce mi-a spus mie, nu cred ca a fost foarte interesant din moment ce nu-mi amintesc thinking
Am ajuns la concluzi ca asa cum mimii fac spectacol pe marile bulevarde din Franta asa avem si noi romii, numai ca astia sunt omniprezenti.Nu stiu de ce se leaga de toata lumea si chiar nu am niciun interes in aprofundarea acestui subict.