Cred ca s-a mai pus intrebarea asta de cel putin 10 ori anul asta...Am ceva cu Justin Bieber pentru ca a distrus mintile multor fete de 11-12 ani care sunt indragostite pana peste cap de el. Justin Bieber este doar un baiat cu voce de fata, plin de fite(se da mare pe langa Rihanna si Lady Gaga care sunt de 15 ori mai bune decat ele si nu li s-a urcat succesu la cap),ratat, care cauta intotdeauna sa fie in centrul atentiei, si scoate pe piata numai muzica comerciala, cu nimic special in ea.Nu stiu cum Usher un om destept si un cantaret extraordinar s-a uitat la un pusti razgaiat.
PS: Stii ce am vazut ca Justin Bieber isi injura unele fane (ink un motiv)
PSS:Justin Bieber o sa mai fie la moda 2-3 ani ca dupa aceea o sa fie uitat de lume
Nu a facut nimic. Pur si simplu nu ne place de il in afara ca canta ca o fetita...
Pai, multi nu il suporta deoaree multor fete le plac de el si e cat de cat alentat. Mie imi place cum canta. Nu suint fana, insa afara de faptul ca este cantaret de muizk pop si canta ibn si a uucat intr-un film eu nu mai stiu nimic
In primul rand e gHeY,canta numai stupizeni de melodii, are o voce de parca l-a strans cineva de..., si nu e genul meu.Si ma dispera!Tie ce iti place la el?
Eu n-am nimicaLui sora-mea ii place totusi unele melodii sunt reusite(nu toate), baby nu imi place, in schimb go down to earth sau asa ceva e ok. eu sunt baiat, recunosc ca nu e idolul meu, da' unii il copiaza si zic:"justin bieber" e cel mai mare gay, etc. sincer nu cred asta, deoarece el e cu selena(asa mi-o zis soramea). app:unii il copiaza prin faptul ca isi lasa pantalonii sa le atarne ca naiba si isi misca capu' intr-o parte, sa-si dea parul' din ochi(sau sa atraga priviri). funda?