Sa imi fac propria carte (de mana), sa desenez, sa ma distrez cu prietenele, sa petrec mai mult timp cu familia, si nu stiu mai vad eu. A si sa dorm. Tu ce ai de gand sa faci?
Aș avea multe de făcut săptămâna asta. Ar trebui să învăț, să-mi fac temele, să mă uit la filme/ seriale, să citesc niște articole, să citesc niște cărți, să mă relaxez, să dorm mult, să vizitez niște rude, să desenez.
Sa stau pe calculator,sa lenevesc, sa incerc sa dorm(poate voi reusi, am zis doar poate), sa citesc, sa ma descopar ca inca n-am facut asta si sa aflu ce-mi place pentru ca am timp s-o fac.
Nimic special.
Ies pe afara cu prietenii, mai la o plimbare, mai la o bulgareala, fac niste teme, ascult teme si astept sa se termine
Mi'ar fi placut sa mergem la munte dar na...
Honestly, am de gând să stau în pat cu un bol de cereale în braţe, cu iubitul meu la telefon, urmărind serialul meu preferat.
Sa fac o carte, sa desenez, sa stau toata ziua pe net, sa compun poezi, sa ma distrez cu prietenele etc.
Sincer as vrea sa ma distrez si o voi face, doar ca ma voi mai si pregati de olimpiada...
Nu stiu exact ce voi face, dar stiu ce nu voi face...nu voi invata! Ha ha ha!