Sper să'mi găsesc un job pe timpul verii. Dacă nu, o să'mi pun pofta în cui...sau o să cerşesc. Mi'am mai planificat poate nişte festivaluri de muzică:Artmania şi Samfest. În rest, ieşiri, grătare, cort. distracţie, prieteni şi Timişoreana.Cam aşa sună vara mea
Sa pot sa ma duc undeva sa invat un dans clasic, sa plec in grecia, sa muncesc, sa ma distrez, sa ma bronzez taaare tare.
Varaa :X parca nu mai vine odata
paii, vara asta plec pe Marte :X adica la mare ; stau cu prietenii :X; vreau sa pierd noptile cu luna plina afara, la platou pe leagan cu 3 copii dragi :X cei mai dragi ; si cel mai important lucru :SA FAC TOT CE IMI TRECE RIN CAP
tuuu ce vrei sa faci? :X
Plec la mare in iunie, pe urma in Israel si pe urma la Brasov. Nu stiu de ce dar am presimtirea ca o sa fie cea mai tare vacanta Sper sa-mi aduc aminte sa stau si pe TPU
OOO, vacanta, ce frumos suna, nu?
So, in aceasta vacanta am de gand sa citesc, cocotata in merii din curtea bunicilor, sa stau in noptile cu luna plina afara pana aproape de dimineata si sa ma contopesc cu natura, trebuie sa mai si invat, ca altfel nu se poate, sa joc tenis de camp, macar o data pe saptamana, vreau sa profit la maxim de vara...
Tu?
In primul rand sa ma DISTREZ:X, 2.sa stau cu prietenii, 3.sa ma duc la tara, 4.sa-mi gaseasc un prieten cu sensul de iubit carre sa tina la mine si sa nu ma insele ca alti:Xdaca s'ar intampla astea ar fi minunat... apropo tu ce iti doresty?
bye:*
Pai mrg in italia, la bunici, petrec, ma relaxez, fac sporturi si mai multe! dar stiu ca teme nu fac!